meidän omalle tilallemme. Kovasti on töitä paiskittu ja 4 päivää olisi aikaa saada siihen kuntoon että perjantaina pääsemme loppusiivouksen tekemään ja la-su muuttamaan...sekä tämä vanha asunto siivoamaan. Ihanaa!! Kyllä tätä odotetaan.. koirat ovat taas päivät nauttineet siellä olosta. Aamusella kävimme heti tutustumassa pidemmälle meidän mailla, mahtavia paikkoja löytyikin, Pimu neitikin viipotti jäniksen jälkien ja hajujen perässä tohkeissaan :)
Itse en pääsekkään vasta kuin perjantaina siivous hommiin, olen iltavuorossa ja sit pe-su sain muutto vapaata! Huomenna pojat alkavat laittamaan viimeiseen huoneeseen, eli olohuoneeseen laminaatit. Keittiönkalusteet tulevat huomenna ja vessan aiko isä laatottaa huomenna valmiiksi. Kyllä se tästä, hommaahan on loppu elämäksi ;) eipähän kuolla ainakaan tylsyyteen.
JOS kaikki menee hyvin, meille olisi perheenlisäystä ehkä tulossa maaliskuussa..mutta sinne on aikaa ja odotellaan jännityksellä, tuleeko sinne tyttösiä!
Misu-kisu parantui nopeasti leikkauksesta.. pääsee neitikin jalottelemaan ulkosalle, kunhan ensin kotiudutaan kunnolla.... Mutta nyt häätyy alkaa raahautumaan tv:n ääreen ja ottamaan loppu ilta Arskan kans rennosti..aamusella täytyy alkaa pakkaileen kamoja ja käydä hoitelemassa muutama asia ennen töihin menoa!