Täällä ollaan vihdoin parannuttu, eilen olin jo töissä "kevyellä" 10h työpäivän aloituksella.. :) Nuha vaivaa vielä, mutta muuten ollaan kunnossa....
Koirien kans olen päivän touhunnut ulkosalla.. kävimme pitkin peltoja ja metsiä juoksentelemassa tunnin verran. Sen jälkeen teimme lumitöitä ja tytöt jäivät vielä tarhaan viettämään aikaa lauhan kelin vuoksi.
Ensi v-loppuna olisi tarkoitus rakentaa tytöille se oma talo asumiskuntoon ;) Eli eristellä hieman ja moottorisahalla tehdä kulku aukko sisään.
Misu viihtyy ulkona myös, taitaa hiirijahdissa käydä vähän väliä... Tänään se seurasi meitä kun lähdimme pellolle ja niiiiin iloisena juoksi sekin pitkin hankia ja Pimu perässä. On se ihanaa nähdä kun kaikki eläimet nauttivat täällä olosta IHAN eri tavalla mitä ennen. Pimu tykkää juoksennella jänistenjälkien perässä ja touhottaa tuhatta ja sataa... Fanni ottaa rennosti pääsääntöisesti ja mutustelee heinää ja lompsuttelee omiaan.. Mutta kyllä siitäkin neidistä niitä spurtteja löytyy ;)

Noin kuukauden päästä selviää, tuleeko meille ensi vuonna uusi tulokas.. Ilmoittelempas sitten lähempänä kun tiedän syntyykö niitä tyttösiä.

Tänään hienosti tulevien pentujen isä 
Pouch Cove Heads I Win Cayuga eli Kevin oli ollut VSP, saavuttaen voittaja 08 tittelin. :)