Ihanaa... pakkasmittari näyttää -14 astetta...  Sankoissa on jäätymässä jäälyhtyjä uudeksi vuodeksi. Saa laittaa pihan kauniiksi ja kynttilöitä palamaan! Käväsin tänään töiden jälkeen lihakaupassa hakemassa koirille luita. Huomenna saavat sisällä nautti iiiiisoista raaoista luista rakettien paukkuessa ulkona, mutta äskön ne saivat possun raa'at sorkat pitkästä aikaan! Voiiii sitä narsketta ja tassujen väliin asettelua, mitä herkkua! =P

Nyt odottelen Aria kotiin että lähdetään käymään prismassa ostoksilla... Arikin pääsee työelämän pariin toinen päivä tammikuuta, koulun se kävi jo loppuun ja nyt pääsee taas tienaamaan paremmin mitä liitolta sai :)

Koti alkaa näyttää jo pikku hiljaa kodilta, verhotangot saatiin tässä yks päivä laitettua takkahuoneeseen ja koirien huoneeseen, tietysti piti heti verhotkin laittaa. Tänään pitäis laittaa vielä makuhuoneeseen ja keittiöön. Olohuoneen ikkunoista puuttuu myös, mutta ne saadaan vasta tammikuun ekalla tai toisella viikolla, kun K-raudasta oli ne loppuneet.
Kyllä tämä tästä... saunottukin ollaan ja hyvät löylyt tuli, uusi kiuas on aina uusi ja vielä puukiuas ;)

Nyt ruuan laitoin pariin.... kuulumisiin...