Tällä viikolla on ohjelmaa... Tänään lähdin puol seiska töihin ajeleen, kotona olin puol neljä... Sit hetken levähdin ja eiku lenkille isojen kans! Nooh, lenkin jälkeen aloitin Fannin pesu hommat ja föönauksen, siinähen se ilta sit vierähti kun pesuhuone oli kuin kaaos sen jälkeen Yllättynyt Karvaa oli niin paljon et huh... Fannista lähti tosi paljon ja lähtis edelleen vanhaa pohjavillaa! Oli niin helppo ton föönin ja kamman kans käydä koiraa läpi ja pölinä vaan kävi NauruSen jälkeen oli pesuhuoneen siivous karvoista.... Onneksi Kati ja Jarmo kävivät ilta kaffeilla niin sai hetken istahtaa tuolille..

Huomenna pitäis Irman sit tulla mun kans trimmaileen toi Fanni jonkulaisen näköiseksi kun lauantaina käydään kehässä! Pitäähän se nyt näyttää hieman siistimmältä, eikä tuollaiselta tursakkeelta Päättämätön Illalla sit pitää pestä vuorostaan Pimu ja föönata sekä siistiä hieman sen korvia, tassuja ja mahan alustaa!

Lady tuossa jalkojeni juurella vetelee sikeitä ja taitaa olla jo yöunilla! Pitää vissiin itekin kömpii nöffilehden kera sänkyyn ja heräillä aamulla neljän jälkeen... Joten Öitä! Hymy