Täällä on kyllä ollut monta päivää niin aurinkoisia ja lämpöasteitakin ilmassa.. Ainut et eilen ja tänään on tuullut joka ilmaa tietysti viilensi. Tänään heräsin aikasten aamulla ja syötin koirat ja vein isot koirat tarhaan, sit aloin siivoileen ja olin ennen puolta päivää valmis siivoukselta ja koirien lenkitykseltä.. Niimpä lähdin käymään Arin siskon Tanjan luona liikuttamassa Viiviä, tänään olikin virtaa niin paljon ettei meinannut tulla mitään... Hetken siinä yritimme päästä yhteisymmärrykseen.. ja päätin että taidan kokeilla juoksuttaa et saadaan höyryjä pois. Alkuun piti hieman opetella et mikäs siinä on ideana mutta pian Viivi hiffas ja juoksuttaminen sujui hienosti!

Kotiin tultua porukat ja pikkusisko tuli kyläilemään.. käytiin porukalla pellolla kävelemässä ja otettiin Fanni ja Pimukin mukaan niin saivat juoksennella..

Ladykin voi oikein hyvin, ainut et korvatulehdusta vissiin pukkaa päälle.. Korvat haisevat ja neito rapsuttelee niitä väliin ja päätäkin puistelee, muttei vielä hälyttävästi, eikä korvat punoita! Pitää nyt tarkkailla ja käydä sit lekurin luona näyttämässä jos ei ala rauhoittuun! Otsan rypistys Hieman samanlaisia oireita mitä meidän Fannilla on ollut kunnes vaihdoimme hiivattomaan ruokaan ja korvat ovat nykyään puhtaat eikä haise yhtään!

Tässä olisi pari kuvaa mitä otin Fannista ja Ladystä aamupäivällä pihalla...