Dodii, Kajaanissakin tuli käytyä v-loppu ja voisin sanoa ettei mikään turha reissu ollu Silmänisku

Lauantai aamuna lähdettiin ennen kukon laulua ja menimme näyttelypaikalle odottamaan saksanpaimenkoirien vuoroa, Katin ja Jarmon Sito mummeli meni veteraaneihin esiintymään, Ari handlerinä.. ja HIENOLLA menestyksellä! ERI:n mummo sai ja oli veteraani nartuissa toinen! Mahatavaa Sitolta! Saksanpaimenkoirien tuomari kun oli todella tiukka, 27 koiraa ja vain 4 sain ERI:n! ONNEA vielä tätäkin kautta Katille ja Jarmolle!

Eilen aamulla kahdeksan aikoihin aamupalalle ja sieltä sitten näyttelypaikalle uudelleen.. Rotikat olivat aamusta, Ukko sai H:n joka johtui varmasti tuomarin omasta käytöksestä, niin hämärästi käveli vain takapäähän ja yritti kokeilla pallit mutta Ukkohan päätti istahtaa tuollaisen hiippailijan takia.. Hirmu pelokkaan oloinen tää tuomari oli! Mutta hienosti Ukko juoksi ja käyttäytyi kuin junnu-uros, kyllähän tuollaista lippalakki hiippailijaa pitää hieman pelätäkin! Yllättynyt

Pitkä päivä oli vaikkei niin arveltukaan, nöffikehät siirtyivät myöhempään ku berninpaimenkoirat tulivat siihen väliin.. Nooh, mutta hyvin ehdin itse esittään Pimun ja niin yllätyksenä kuin tulikin, neito sai ERI:n ja oli kaikenlisäksi ROP! Wau! Ryhmäkilpailujakin jäimme odotteleen, vaikkei sieltä mitään tullutkaan, mutta pitihän se jäädä kun kerranki pääsi! Silmänisku Fanni oli avoimen luokan EH2.. ei pahasti siis silläkään mennyt ja tuomari totesi sitä mitä meidän neiti onkin!

Kiitos Katille ja Jarmolle mukavasta reissusta! Cool

ps: kotimatka olikin aika jännityksellinen, niin HIRVEE myrsky ettei mitään järkiä, niinä me körryyttelimme melkein koko matkan hissukseen...

Niin ja Lady pienikin oli hienosti pärjännyt kotona minun vanhempieni kanssa, mutta kyllä oli ikävä, molemmin puolin! <3 Ihana olla taas kotona! Kiitos äiskälle ja iskälle talon vahdista ja Ladyn hoidosta!