takana päin... Sisko meni naimisiin ! <3 Häissä sit vierähti lauantai päivä ja ilta ja kaikilla oli mukavaa! Kirkossa pääsi herkistymään ja monessa muussakin kohdassa.. on se vaan niin kaunista nähdä kun toiset menevät naimisiin ja ovat onnellisia! Pusu Häät siis olivat todella onnistuneet, ohjelman, ruuan, hääväen jne kera!

Meillä onkin sit ollu hoitolainen täällä, Nipa nimeltään joka on ennenkin meillä vieraillut. Hääparin hauvva, joten se on saanut täällä touhottaa kolmen naisen kans! Kyllä on ollut lystiä.. Nipa on vielä ensi yön meillä! Ainut kuka ei hyväksy vierastamme, on Wellu Hymy noh, se ei olekaan nähnyt viel muita koiria kuin synnynkodin hauvvat ja meidän omat tytöt.. joten onhan se hassua nähdä, pieni vaalea koira, jolla on isot pystyt korvat, kuin taas meidän tytöt ovat päin vastoin Nauru

Tänään onkin päivä vierähtänyt pitkälti ulkosalla.. aamupäivästä olimme hääpaikan siivous apuna ja sen jälkeen kävimme moikkaamassa ystäviämme, Katia ja Jarmoa sekä niiden iiiihanaa prinsessaa, olipas pikku rinsessa kasvanut kovasti.. <3

Vasta Arin kanssa tulimmekin sitten sisälle, Ari pesi ensin työauton ja minä siivosin meidän autoa, huh huh, olipas vain karvanen/hiekkanen ja roskanen jne.. mutta nyt on sisältä puhdas ja päältäkin kun hieman auton shamppoolla pesin.. Nauru sit olin niin fiksu, et hain jätesäkkejä ja teippiä.. ja laitoin sivu/taka ikkunat pimentoon..hehhhh...kyl saattaa joitain naurattaa et on noil vaan komeesti pimennetty ikkunat.. nooh, mut nyt ei jakseta alkaa tummentaa, joten saavat väliaikaisesti passata meille... ja onpahan koirilla mukavempaa matkustaa bokseissa kun on pimeetä siel takatiloissa..tai ainakin olettaisin.. Muutaman viikon päästä suuntaammekin kohti Tamperetta, joten mukava kun ei arska paista auton sisään..

Mut nyt häätyy lähtee vissiin syömään jotain ja sit saunomaan... aamulla taas valmistauduttava töihin aikasin..

KAIK on muuten hyvin täällä, Lady maha voi hyvin kun nykyisin saa nappulat kuivana.. AINUT et Fanni hieman ontuu toista etusta joka johtuu eilisestä pienestä riehumisesta kun sen jälkeen alkoi hieman varomaan.. mut toivotaan menevän pian ohi, levolla!