Minulla & Pimulla! Olimme eilen ensimmäistä kertaa kokeilemassa canicrossia, ja olipas se hauskaa! Pimu tajus heti mikä on ideana! Kiitos Marikalle kun houkuttelit meidät mukaan ja sain lainata teidän vermeitä. Otettiin monta toistoa pururadalla ylämäkeen ja avustaja Marika meni oman koiran kans mäkeä kohti ja tsemppas meitä muita ja huusi koiria yms.. Sitten kun annoimme käskyn vedä/mene niin johan Pimu lähti vetään ja lujaa, ei tarvinu kuin jalkoja itellä liikuttaa.. Maaliin mäen päälle kuin saavuimme, Marika palkkasi koirat! Alamäkeen sit saimmekin hieman toppuutella.. nimittäin tultiin yks kerta se mäki aika vauhdikkaasti alas kun Pimu hieman innoistui Mutta kertakaikkiaan mahtavaa, Pimu käyttäytyi mallikelpoisesti. Ei välittänyt toisista koirista vaan tajus heti et nyt tääl tehdään ihan muuta. Kokeilimme myös niin että minä ja yhden toisen koiran omistaja lähdettiin juokseen mäkeä kohti ja kutsuimme omia koiria. Avustaja piti niitä valjaista alhaalla kiinni ja kun se antoi käskyn niin saivat lähteä perään. Siinä ne rinnatusten kilpaa juoksivat meidän luokse eivätkä välittäneet toisistaan! Ari lähtee ensi sunnuntaina mukaan kokeilemaan ja jos innostuisi reenaamaan kisa kuntoo itteensä ja koiran.. minä olisin sitten avustajana, niin kiirehän sillä äiskön luokse olisi..saattais siis toimia! Sunnuntaina siis uudelleen...

Koirien mahat alkavat menemään parempaan suuntaan, Pimulla on jo maha ok tai sillä ei oikein paha ollutkaan.. Fannilla taitaa myös olla jo normaali ja Lady melko normaali, eli hyvä näin!

Itselläni on vaan maan prkl kauhee hammassärky, tätä hammasta on hoidettu monet kerrat, juurihoitoa tehty ja viime torstaina juuret täytettiin mut tänä aamuna kipu oli jotain sanoin kuvailematonta..purra ei saata yhtään sillä ja koko ajan kaamee jomotus! Huomis aamuksi sain nyt ajan, koska seuraava olisi ollut vasta kk päästä.. Saa nähdä repivätkö huomenna hampaan pois vai mitä tekevät..mut kipu on jotain helv... ja se mun hammaslääkäri on aivan kauhee.. ei yhtää ajattele asiakasta vaan voivottelee koko ajan, ei välitä vaikka asiakkaalla sattuis kuinka paljon toimepide yms.. joten kiva!! en saanut vaihdettuakaan kelleen muulle, kun kuulemma keskeen hoidon ei lääkäri voi vaihtaa.. hmm.. No mutta sellaista! Nyt öitä!