tämä päivä on mennyt reenailujen merkeissä! Aamupäivällä menimme ystäväni Marikan kans reeni kentälle ottaa harjoituksia molempian junnujen kans! Ladyn kans otettiin paikallaan oloa moneen otteeseen eri tavoin, sekä maahan menoa opettelimme ensimmäisen kerran! Ja voin kyl sanoo et tuosta koirasta on vaikka mihin kun vain itse jaksaa käydä... Ladylle kaikki herkku on koko elämä ja sen eteen tehdään mitä pyydetään! Taistelutahtoakin kokeilimme kepin kans ja sitä kyllä löytyy! Oikein mukava harrastekoira taatusti tästä tulee kunhan iteltä intoa löytyy enempi! Samoten ihanaksi perheenjäseneksi Lady on osoittautunut niin laumassa kuin meidän kaikkien muiden kesken! Missiuraakin harrastamme välillä ja odotamme innolla jo Helsingin voittajaa ja pohjoismaiden voittajaa! Ihastuttava pakkaus  kunhan vielä pysyy terveenä ja olisi terve kyynäriltään & lonkiltaan!

Illalla oli vielä Pimun vuoro päästä canicross reeneihin.. otimme alkuun hyviä vetoja ylämäkeen... ja lopuksi kävimme porukalla kiertään pidemmän lenkin ja koiratkin saivat juoksennella vapaana! Kyllä on mukavaa nähdä kuinka Pimu on elementeissään ja kuinka mahtavasti se käyttäytyy muiden koirien kanssa..toisaalta sillä ei juuri kiinosta ne kun tietää et nyt ollaan harjoituksissa ja täällä keskitytään ihan muuhun kuin leikkimiseen Ensi viikoksi tilaan koirahierojaa Pimulle, ettei mene kovin jumiin näistä harjoituksista, kun ei me kesäisin olla näin pitkiä lenkkejä tehty, puhumattakaan vetoja tai haasteellisissa maastoissa kävelty/juostu! Tarkoitan sillä näitä erin pituisia mäkiä, loivempia kuin väliin jyrkempiä! Pimun takaapää näyttää hieman olevan jumissa niin hieroja tekisi hyvää.. Paljon kun viettävät ulkona muutenkin aikaa ja ilmat ovat viilentyneet, samoten neiti kun pelailee palloa väliin ja tekee ylös, alas liikettä, selkähän siinä aina rasittuu!

Huomenna onkin sit Fannin päivä päästä kentälle reenaileen, aamupäivästä oli puhe et jos mentäis.. Toivotaan vaan et maa ei oo kovin luminen tai tienpinta jäinen.. Nimittäin tällä hetkellä siellä tulee lunta ja tuulee aika lahjakkaasti, talvi tekee tulojaan! Ja kesärenkaat ovat vielä alla, huomenna aiko Ari vaihtaa renkaan kun pääsee töistä... Ei tarvi sit enää niin kauheena jännätä näitä ilmoja, nyt kun ne on niin epävakaisia, vai miten se sanotaan?!