näyttäis Ladyn haava menevän... Ei voi muuta sanoa kuin on ne tassuhaavat tosi inhottavia juttuja ja vaikeita paraneen! Hienosti on neiti antanut sen aina putsata ja ulos mentäessä pukea siihen pari sukkaa yms.. Reipas siis.. Ainut että päässä on alkanut viiraileen tää neljän seinän sisällä oleminen kun muut ovat olleet tarhassa..Virtaa kun piisais tuollaisella junnulla ja leikkiäkin tahtois ja juosta tuhatta ja sataa ulkona Joten, eilen illalla otin sen riskin ja vein sen hetkeksi tarhaan, laitoin laastarin siihen ja vielä "jeesusteippiä" päälle...ja toivoin että haava ei repeä uudelleen.. Sisälle kun hain tytöt niin se mun patenttihan oli lähtenyt pois mutta haavasta ei onneksi tullut mitään kun putsasin ja näytti ihan samalta!

Vein siis nytkin aamulla sen tuonne isojen kans ennen kuin käytän isot juoksentelemassa... Saa hetken ulkoilla hänkin

Huomenna pitäis sit aloittaa jo Fannin pesu illalla kun pääsen töistä. Eli noin yhdeksän aikaan, hmm...oonhan sen sit varmaan pessy ja föönannu puoleen yöhön mennessä  Torstaina sit trimmaus ja Pimun pesu ja kuivaus! Perjantaina sit nokka kohti Tromssaa!

Palaan viimeistään v-lopun jälkeen asialle.. Voi olla etten tällä viikolla ehdi juuri kirjoittelemaan kun töissä oon iltavuorossa jne..