Eli täällä ollaan oltu edelleen kuumeessa. Niin ihmeellisessä kuumeessa että aamuisin aina alhaisin ja iltaa kohti nousee, iltaa kohti myös tuntuu joka paikassa kehoakin ettei ole kunnossa. Keuhkot eivät oo mun mielestä edelleenkään normaalit, joten jos tänään illalla mittari näyttää yli 37, täytyy mennä aamulla lääkärille!

Täällä on ollut yhtä housujen vaihtoa noiden koirien kans, edes takas pois ja jalkaan jos oon päästäny niitä tuonne ulos leikkiin.. Ladyhän on vuotanut vielä kaikenlisäksi aika runsaasti että rättiä on saanut suht tiuhaan vaihdella.. Muutamat pissatki neidillä on housuihin tullut, mutta muuten antaa kyllä niiden olla! Fannilla on viikko nyt juoksuista ja neiti tiputtaa myös aika runsaasti.. ei siis tulis kuuloonkaan etten pitäis molemma housuja, olis matot hetkessä veressä, vaikka putsaavatkin, niin eivät ehdi sitä mukaan..

Eilen taas omissa ajatuksissani kun vein illalla vielä kaikki tarhaan ennen syömistä ja nukkumaan laittoa, ihmettelin kun lähdin hakemaan niitä sit pois et mihis Fannin pöksyt hävis.. O'Ou, kävi mielessä, olin unohtanut ne sille jalkaan ja voitte arvata, pissathan niissä housuissa oli Voi Fanni riepua, varmaan ihmetelly et on toi äiskä hieman seko ku ei housujakaan muista ottaa ja pissatki pitää niihin tehdä

Eipäs tänne nyt tän ihmeitä, koitan saada itseni kuntoon, niin pääsisin taas ihmisten ilmoille...

Voittaja näyttelytki lähenee... alkaa pian jännittään