Elikkäs, töissä on ollut tän viikon melko kiirusta, joten koko ajan on saanut paiskia.. Itse olen ollut koko viikon maitotyttönä, eli maito-osaston vastaavana! Ei kaikkein helpointa siis, mutta tykkään kyllä! ja tuttua touhua vaikka aina saakin tilausten suhteen pähkäillä.. 

Olemme olleet tyttöjen kans täällä keskenään tiistaista asti, Fannin, Pimun, Ladyn, Misun sekä unohtamatta Wellua Ari lähti tiistai aamuna Ivaloon kertausharjoituksiin ja palaa sieltä huomen illalla! Hyvin on pärjätty, miks ei oltais? Ollaan ulkoiltu ja nautittu iltaisin kynttilän valosta.. sekä vähän herkuteltu  Eli kaikki olemme kunnossa!

Ilmoitin Kajaanin tamminäyttelyyn Ladyn.. Tuomarina siellä olisi Päivi Eerola, käydään katsomassa, mitä se on meidän neidistä mieltä näin junnuikäisenä... Keäväällä/kesällä pääsevät sit Fanni ja Pimukin käymään kehissä.. Ainakin Ruotsin puolella ja Pimu jossain Suomen puolellakin, häätyy jahdata sitä Suomen cacibia Josko Tromssan reissu otetaan ensi vuonna uudelleen ja jahdataan sieltä toinen cacib, sit eiku uusiin maihin... Balttian maissa todennäköisesti pyörähdetään jossain vaiheessa..

Enää kuukausi aikaa messariin.. jännää.. Mahtavaa päästä taas katsomaan ja ihailemaan kauniita koiria ja suuria määriä osallistujia! Sekä tapaamaan tuttavia ja ystäviä!