eilen! Kyllähän se taas kannatti lähtee kokeileen onnea Väsyneitä ollaan, mutta mukavaa oli... Vähillä yöunilla jaksettiin päivät olla messarissa. Lauantaina jännitti ihan hurjasti, koiria oli mielinmäärin. Narttu junnujakin oli 18 kipaletta ja Lady sai ihka ensimmäisesta virallisestä näyttelystä ERI:n ja sijoittui vielä kolmanneksi! Mahtavaa, todella hyvän arvostelun sai meidän juniori! Pimulla meni hienosti myös lauantai päivä, valioluokassaan sai ERI:n ja oli PN2 va-cacib! Pimun isäsätä tuli sitten v-09, onnee Ritvalle ja Veikolle! Myös Samban voitosta!

Kirsin ja Juhan Hertta sai mylös ERI:n ja oli PN4, MAHTAVAA! Nöffejä kun oli huikea määrä!! On se niin kaunis nuori neitonen! Onnee vielä siis Kami ja Juha! KIITOS myös tuhannesti kun saimme yöpyä teillä kolme yötä.. oli oikein rattoisa v-loppu!

Sunnuntaina taas isot määrät koiria, jännitys oli hieman laantunut kun lauantaina tuli jo harjoiteltua. Nöffien tuomari oli tiukka mutta erittäin oikeudenmukainen, omasta mielestäni. Kasvattaa myös nöffejä ja pietti oman linjansa!

Lady sai EH:n junnuissa ja niin moni kun EH:n sai ja H:takin. Arvostelu oli pelkkää hyvää ja erittäin lupaavaa!

Pimu sitten yllättäkin, ainakin MINUT! ERI:n sai ja oli PN1 ja kaiken kruunas ROP CACIBIN kera ja PMV-09 TITTELI !! Upeaa, kyllä saa olla ylpee tyttelistä! Pimun velikin pärjäsi lauantaina hienosti, olleen PU2! Mutta ikävä kyllä, sunnuntaina tuomari näki Jermun ontuneen, eikä siis siitä syystä arvostellut eikä se kyllä mun mielestä ontunut...olisko peitsannut tai jokin jäänyt varpaan väliin kehän aikana... Onnee kuiten Veskulle ja Eijalle lauantai päivästä!

Kamille ja Juhalle taaaas sylin täydeltä onnee, Charmifarmin Homely Hertta hurmasi tuomarin täysin, eikä kyllä mikään ihmekään! Hertta oli PN1 ja VSP CACIBIN ja PMV-09 tittelin kera! Mahtava päivä siis kertakaikkiaan!!!!

Isoon kehään jäimme Pimun kans.. olihan se päästävä sinne mageseen tapahtumaan, vaikka ryhmässähän lansut ei juuri koskaan pärjääkään, mutta kerta oli mahdollisuus niin..... Pimu oli vaan niiiiin väsynyt, toki oli omistakin, niin isossa kesässä juoksu meni hauskasti... oviaukolta kun lähdettiin kohti estraadia, Pimu jostain syystä puski koko ajan kohti vasenta.. puolessa välissä juoksua, neiti päätti että laukataan... Hehhh, hauska on katsoa tapaninpäivän jälkeisenä päivänä, miltä meidän juoksu näyttikään! Menestystä ei sillä rintamalla, mutta hieno kokemus!

Harmi, kuvia ei tullut otettua, tai no Hertasta pari kuvaa sain napattua sunnuntailta kun yhtäkkiä muistin et kamera on laukussa! Kyllä sitä on niin tohkeissaan tuolla, ettei muista kaikkea!

Flunssasenahan lähdin reissuun, kuume onneksi hävisi antibiotin myötä, mutta ääni päätti lähteä lauantai-iltana! Sunnuntaina ääni edelleen heikko ja tänään sit hieman parempi, muttei kärsi kauheena puhuu kun heikkenee. Kävin tänään töiden jälkeen lääkärin luona, se tutki poskiontelot, ok, korvat, ok, selän puolta kuunteli, ok, kurkku, hieman punainen! Rintalastaa paineli molemmin puolin ja vasenpuoli oli niin kipee, että sehän oli aiiivan tulehtut. Nyt sain siihen tulehduskipu lääkettä, joska sillä paranis

Suuresti haluaisin kiittää mun vanhempia, kyllä äiti ja isä ovat olleet ahkeria täällä ja hoitaneet Fannia koko sydämestä, samoten kissoja ja kodin olivat piettäneet hyvässä kunnossa, kiitos äidille ja isälle kun olitte tehneet joulusiivouksenki meille Oli ihana palata reissusta kotiin.. Kyllä oli ihanaa nähdä Fannikin, niin se ikävä tulee heti kun yksi laumasta on poissa! Fanni oli super iloinen kun äiskä tuli kotiin... Kovasti oli haistelemista ja tutkimista neidolla että missäs nää muut neidit ovat päässeet käymään ilman häntä

Kaikki siis hyvin täällä perukoilla.... Ainut että pakkasta piisaa, mittari näyttää tällä hetkellä -24 astetta.. huih, tuntuu kyllä kylmälle!

Tässä kuvassa PMV-09

VSP Raigomillin Exodus & ROP Hyväntahdon Paloma Planka

Kuvan on ottanut @ Hanna Lintunen