Tulipahan tehtyä ja hengissä ollaan!

Perjantaina lähdettiin illalla siis ajeleen kohti Kajaania, Fanni ja Pimu vietiin matkalla koirahoitolaan viettämään yhden yön.

Noh, matka sujui hienosti, siihen saakka KUNNES oli matkaa enää 75 km Kajaaniin, alkoi autossa palaa stop valo ja öljyvalo... Auto eiku sammuksiin ja hätävilkut päälle. Nooh, siihen sit jäätiin, keskelle ei mitään ja pakkanen oli kirinyt siinä -29 asteeseen. Naurut oli siinä vaiheessa kaukana.. Onneksi bussikuski pysähtyi ja kysyi, mikä on tullut! Antoi Arille sit hinauspalvelun numeron, jonne saatiin soitettua. Itse siinä välissä tutisten ohjekirjaa selailin ja löysin vian sieltä, öljynpaineet olivat alhaiset vai korkeet, jommin kummin se meni ja siksi oli nakannu sit öljyt pihalle.

Siinä sitä sitten ihmeteltiin, kello oli lähemmäs yhdeksän jo! Jokin mies pysähtyi sitten audinsa kanssa ja kyseli mitä on tapahtunut.. siinä nuo miehet sitten ihmettelivät. Itse soittelin Kamille ja Juhalle et nyt ei olla vähään aikaan hotellill jne... Onneksi pääsin sit Ladyn kans sen miehen kyytiin ja paltamolle asti, josta Juha tuli sit noutamaan meidät! Ari halusi jäädä autolle odottaan hinauspalvelua!

Ihanaa oli päästä hotelliin, mutta siinä sitä olikin sit ihmettelemistä.. ja miettimistä miten mennään näyttelyyn ja monelta pitää jo herätä ja sitä rataa. Juha kävi sit hakemassa Arin deltta auton pihalta, kunnes se sinne hinausautolla selvisi.. Myöhäänhän se meni ennen kuin nukkumaan päästiin!

Aamulla sit aamupalalle ja koiria hieman laittamaan ja eiku eka porukka jo pallohallille. Mie jäin sit Ladyn kans odottelemaan hotellille...kunnes Juha haki meidät!

Sit oli mietinnässä et millä päästään kotiin?? Auto joka tapauksessa jää Kajaaniin, Ari sit soitteli Fennia vakutuksen päivistys numeroon ja sieltä sanottiin et julkisia kulkuneuvoja käyttäen. Eli junalla sit tulimme kotiin.

Näyttelyt meni ihan hienosti meidän osalta vaikka Lady oli kovin villillä päällä.. Tuomarina oli Päivi Eerola! Joka jakoi kaikille junnuille EH:n, eli me oltiin EH3. Hyvä oli arvotelu vaikka rintakehä saakin levetä, tottahan se onkin, eihän neiti ole vielä edes yhtä vuotta, niin ei se kovin levee vielä voi ollakaan!

Kamilla ja Juhalla meni niiin putkeen kuin piti mennäkin, eli Pikku-G oli avoimissa uroksissa ensimmäinen ja pu kehässä toinen, saaneen sertin ja tulleen FI MVA:ksi Hertta sentään oli valioluokassaan ensimmäinen ja pn kehässä ensimmäinen, saaneen toisen suomen cacibin, jota olivat hakemassakin! VSP loppu tulos, UPEETA! On se vaan niiiiiin kaunis koira ja hyvin liikkuvainen, niin kuin Pikku-G on vallan komee Onnee siis Kami ja Juha ja KIITOS TUHANNESTI teille suuresta avusta ja edes taas ajelimisesta!

Niin muutes, Kami ja Juha toi meille Mäntsälästä asti 5x 15kg ruokasäkkejä ja ongelmana oli se et mihis ne laitetaan?!

Illalla juttelin kaverini Jessican kans mitä oli käynyt ja voivottelin tavaramäärää.. Noh, Jessica otti pari puhelua ja tänänä sunnuntaina sinne oli menossa asuntoautolla yks Sirpa ja sille sopi että voi tuoda ne Rovaniemelle.. Saatiin sit jättää ne toimistolle näyttelyihin, josta ne noutavat ne kyytille! Kiitos tuhannesti Sirpalle, suuresta avusta!

Kyllä tämä reissu oli sit tämmöinen, auton korjaus hintaa ei osata sanoo, ennen kuin huomenna katsovat sen. Jos koneremontti tiedossa, maksaa auto noin 3000 euroa.. ja silloin on itkut lähellä! Toivotaan parasta ja pelätään pahinta!

Niin ja ei siinä vielä kaikki.. Junaan kun päästiin, ihmeteltiin et eikö tää vois jo liikkua.. Noh, sitten kuulutettiin että junasta on menny jarrut, joten matka jatkuu kunhan saavat kuntoon. Tunti siinä melkein vierähti, kunnes päästiin lähteen kohti Rovaniemeä! Niin ja sitten kuulutettiin et vessat ovat sitten jäässä ja ravintolavaunu suljettu, teknisten vikojen vuoksi! Jee, kauhee nälkä oli ja kahvia olis haluttanut, nimittäin Kajaanissa söin vain aamupalan ja seuraavan kerran eilen illalla yhdeksän jälkeen...

Hienointa tässä oli se että meidän Lady oli maailman paras reissaaja.. niin ku olis aina ollut junassa ja toisten autoissa jne jne... Hotellissa käyttäytyi mallikelpoisesti ja pystyi ihan huoletta jättää se sinne aamupalan ajaksikin! Kevyt boksiin laitoin sen siksi aikaan ja sehän rakastaa siellä oloa niin makoili vain kun tulimme takas.

Tämmöistä siis tänne... Taitaa Kajaanin tamminäyttelyt jäädä aina väliin tästä lähtien kun on tähän astikin ollut sen kans ongelmia!

Kiitos tuhannesti minun vanhemmillekin, kun haitte Fannin ja Pimun hoitolasta illalla aikaisemmin kotiin.. ja nouditte meidät asemalta! Kiitos kun olitte tehneet ruuan ja saunakin odotti lämpimänä