päivä meni yli odotusten... Huh huh, mahtava päivä kertakaikkiaan ja kannatti ajella edes-takas se reilu 600 km !

Oulaisissa oli siis näyttely ja olin ilmoittanut Ladyn! Tuomarina oli Alatalo Anita!

Ja meidän neiti oli JUN ERI1 PN1 SERT VSP !!

KOMEA BearEssence Beattotherhythm "Pekko" oli ROP josta tuli myös uusi FI MVA !! Sekä poitsu oli myös RYP 2,  Onnee tuhannesti Kirsi ja Pekko!

Ladyn siskopuoli juniori tuli sitten PN2 ja Anita kehui kyllä ettei oo koskaan nähnyt näin kauniita juniori narttuja... hih.. PN3 oli avoimen luokan ja PN4 valioluokan..

Kehässä saatiin juosta, juostiin kyllä sitten oikein urakalla...mutta meidän Lady tuntui nauttivan, liiteli kuulemma menemään vaan.. Niin kuin arvostelussakin lukee, niin SUPERLIIKKUJA, ei voi kyllä muuta sanoa!

KIITOS Jessicalle taas mukavasta seurasta... matka meni joutuisasti ja näyttelypäivä oli oikein rattoisa! Viikon päästä luvassa sitten Haukipudas.. 

KUVIA tulossa piakkoin Sirpalta.. sillä oli niin hyvä kamera ja otti meidän tytsystä kuvia, niin laitan niitä sitten tulemaan tänne blogiinki..

Jessica videokuvas ja kyllä oli mukava katsoa itse sit jälkeen päin.. yksi häiritsevä asia sieltä heti ilmeni, mun oikee käsi vemputtaa ihan hirveesti ja niin pystyssä koko käsi että sen reenaamista alhaalla pitäen pitää aloittaa