Mahtava reissu takana siis... Torstai aamuna lähdin Ladyn kans ajelemaan kohti Nilsiää, jossa meidän mökki sijaitsi. Matka meni rattoisasti radiota kuunnellen ja muutaman pysähdyksen kera! Mökillä meitä odotti sitten Kami, Juha, Marko, Mirkka ja koirat Pikku-g, Hertta ja Macy!

Kolme päivää tuli erittäin helteisessä säässä vietettyä kehien äärellä... Ja upeasti kaikilla meni! Jokainen neljä koiraa sai jokaiselta kolmelta päivältä ERI:t, eli erinomainen v-loppu!

Itse en odottanut Haapaniemeltä ja Lehtiseltä kovin huippu menestystä, nimittäin sitä T:tä ja H:takin sieltä tupsahteli, mutta MEIDÄN IHANA LADY Perjantaina NUO ERI1 va-sert, LUOKKAVOITTO! Lauantaina NUO ERI1 va-sert, LUOKKAVOITTO! Sunnuntaina sitten NUO ERI1, LUOKKAVOITTO!

Perjantain arvosteli Petru Muntean, Romaniasta, lauantaina Elina Haapaniemi ja sunnuntaina Hans Lehtinen! Osallistujia oli joka päivälle 35-40..

Haluaisin kiittää seuralaisiamme ja erityis kiitos ihanille kasvattajille Kamille ja Juhalle! Kiitos Mirkka ja Marko sekä Riia ja Juha jotka yöpyivät pari yötä meidän mökissämme ja olivat turistina näyttelypaikalla..

Kuumuus oli jotain kamalaa ja kaikilla oli tukalaa, eilenki oli vielä +35 astetta varjossa kun lähdimme ajelemaan kotiin, miettikää mikä kuumuus sitten auringossa

NIIIN JA EILEN MEIDÄN RAKAS FANNI TÄYTTI 4 VUOTTA!

 ONNEA ONNEA FANNI !!