Siis työputki!! Huh huh, olenki jo niiiin väsynyt että en olis enää yhtäkään päivää jaksanu tehdä!! 10 päivää putkeen siis takana ja suurin osa päivistä oli pitkiä.. 9-10 tuntia.. Mutta nyt saan alkaa nauttimaan 4 päivän vapaista! Ohjelmaa kyllä löytyy, mutta mukavaa sellaista! En väitä, etteikö työni olisi mukavaa, mutta näitä vapaitakin tarvii... ehtii tehdä muutakin, kuin pelkästään sitä työtä!!

Huomenna lähdetäänki sit Arin kans päivän reissulle Posiolle. Siellä järjestetään match show ja lupauduin sinne tuomariksi.... Jännää.. Toinen match show tuomarointi siis lähestyy! Mukavia päiviä ne sellaiset ja kaikki ovat ihania mutta jotkut sieltä on aina poimittava parhaimistoon! Vaikka haluaisinki aina palkita kaikki, varsinkin, lapsi & koira kisassa

Fanni vois myös hyvin.. On saanut levätä ja olla vain pihapiirissä.. Tänään sitten käytiinki vaihtelun (pitkän tauon) jälkeen vähän tienpäälläkin kävelemässä.. Neiti oli NIIII-IN iloinen ja touhussaan kun lähdimme.. Kävimme läheisellä metsätiellä vähän matkaan käveleen ja neiti löysikin sieltä 2 m pitkän kepin, jonka se halus välttämättä kantaa nenä pystyssä, ylväänä kotipihalle! Oli se niin suloista katseltavaa, siitä näki niin selvästi kuin hyväntuulinen ja iloinen se on, minun oma "Nanni"

Pimu ja Lady vauhtihirmut pääsivät sitten revitteleen pellolle... Muutama päivä sitten kävimme vähän eri maastossa juoksentelemassa ja tapaamassa Mariaa sekä Jalo-lansua, huh huh..kyllä vaan vauhtia piisas ja kaikilla oli mukavaa!!

Täällä on satanut koko viikon VETTÄ.. Yök.. ja joka paikka ollu niin märkää!! Mutta viime yö olikin sitten -5 asteen huiteella ja aamulla ihanan raikas sää, kunnes aurinkokin alkoi pilkistää! Nyt tytöt saavat ollakin ulkona nukkumaan menoon saakka ja nauttia raikkaasta ilmasta, niin johan nukuttaa ens yönä sit mukavasti!

Tämmöistä siis tänne.. et kaik on hyvin.. Itse vaan nyt toooosi väsynyt, häätyy levähtää tää loppu ilta sitten!

Jotain mukavaa/ihanaa on tiedossa, mitä odottaa, enää ei olis pitkästi siihen... siitä sitten myöhemmin lisää, jätämpä teidät pohtimaan rauhassa ja ihmettelemään...mistä on kyse...