Käytiin tänään Fannin kans! Koska ontuminen ei ole lähtenyt pois. Reilu kk siten kävimme viimeksi ja diagnoosi oli jännetupintulehdus hauislihaksessa, olkapäässä.

Tänään Fanni sitten tutkittiin perin pohjin, syy olkapään lihakset tulehtuneet, tällä kertaa aristi enempi vasemman etujalan hauislihasta/nivelten välissä olevaa putkiluuta.

Fannin oireen syy panosteiitti... Nuorten koirien "ongelma" mutta tavataan vanhemmillakin. Fannin nivelet täysin terveet eikä nivelrikkoa etujaloissa missään... Eläinlääkäri totesi tilan todella hyväksi vaikka tämä kiusallinen vaiva vaivaakin meidän neitiä.. Neiti syö nyt kk kipulääkettä putkeen, lepää viikon, jonka jälkeen lenkeille pääsee mukaan ja pikku hiljaa liikkumaan.. Onhan neiti pihalla vapaana saanut olla mutten ole sitä lenkki reissulle kuukauteen ottanut.

Tämmöistä tällä kertaa.. Toivotaan että menisi ohi, vaikka kiusallinen vaiva joka saattaa kestää pitkään.. Kävelessä Fanni ei onnu, mutta ravilla "niiausta" näkyy.. eli ei juokse puhtaasti!

Toivotaan että tyttö paranee!! Muuten neiti oli terve ja el.lääkäri kehui tyttöä, johon hän ihastui... sanoi että erittäin ihana persoona ja hyvässä kunnossa oleva "töpsykkä"

Impi syö, pissaa, kakkaa ja KASVAA ja nukkuu Ihana neiti joka on kertakaikkiaan reipas!! Super pentu!

Pimulle ja Ladyllekin kuuluu hyvää, turkkia kovasti yritetään kasvattaa.. Lady lähtee messariin ja Pimu tod.näk. tammikuussa Kajaaniin, pitkästä aikaan pääsee Pimu neitikin Suomen maan kehiin.. johan siitä vuosi vierähtääkin!! Yhtä cacibia vaille kansainvälinen muotovalio!! Tuuli lähtee tammikuussa sitten Raaheen, ensimmäinen  näyttleyä, hurjaa....jännää...

Mut nyt täytyy lopetella, oon tänään ollut vapaalla ja ohjelmaa ollut, pääsääntöisesti päivä meni siivotessa! Joten nyt sohva kutsuu ja loppu ilta lepoa tällekin emännälle!