Tapahtui eilen.. ja tuntuu että en todeksi voi vieläkään uskoa!

Lähdin eilen lenkille Pimun ja Ladyn kans, kiersin meidän pellon kautta viereiselle pellolle.. näin jonkin ajan kuluttua mustan möykyn jonka neiditki huomas ja juoksivat sen luo... Huomasin että kissahan se oli.. Apua, raapiiko koirilta silmät päästä, kun ei lähtenyt karkuun. Huusin tytöt pois, alitajunnassa kävi mielessä, MISU!

Tytöt tulivat luokse jonka jälkeen laitoin Ladyn hihnaan, huusin että Misuuuu, se vastasi, tuli kohti.. Jonka jälkeen Pimu lähti takas sen luo ja ajatti vähän matkaan.

Päätin viedä koirat kotiin ja lähetä katsomaan, OLIKO SE MEIDÄN MISU, 5kk ollut kateissa..

Lähdin takaisin kohti peltoa, mutta en päässyt pitkälle.. Näin tiellä kissan, huusin, Misuuu, se juoksi minun luo huutaen! Otin syliin ja MEIDÄN RAKAS MISUHAN SE OLI! Siinä tilanteessa, en tiennyt, itkenkö, nauranko vai mitä! En oikein voinut uskoa todeksi.. Misu hieman rimpuloi sylissä, joten päätin päästää sen alas.. neiti seurasi vierellä kotiin ja tuli sisälle!

Sen jälkeen laitoin tytön takkahuoneeseen, söi pari kuppia ruokaa.. jonka jälkeen mietin, mitenhän nyt. Uusi koira tullut, uusi kissa tullut.. Miten se reagoi ?

Illalla näytin Impiä, noh, Misu murisi, sähisi, joten päätin että en päästä niitä näköetäisyyteen.. Pikku kissalle sama.. Mutta kun Wellun kans olohuoneessa näkivät.. Wellu läheni Misua, Misu murisi, näytti hampaita, sähisi.. mutta silti Wellu meni lähelle.. jonka jälkeen KAUHEA tappelu.

Misu juoksi tämän jälkeen kotiovelle, jonka jälkeen sähisi minullekin.. Päästin ulos. Ajattelin että ei tästä tule mitään..

Menin hetken päästä ulos, Misu juoksi takasin portaille ja pyrki sisälle.. Päätin, että saa nukkua meidän makuhuoneessa yön. Päästin Pimun käymään meidän makuhuoneessa.. JA VOI JESTAS SITÄ KOHTAAMISTA! Pimu hyppäs sänkyyn, Misu nuoli Pimun naaman ja käpertyi viereen.. Siinä tilanteessa, minulla pääsi itku, kuinka hellyttäävää oli nähdä, ystävät ovat AINA ystäviä! Pimuhan hoiti Misua, kun se meille tuli.. ja sama näkyi eilen illalla..

Kissat ovat nyt olleet erillään, ulkona ovat olleet yhtäaikaa, Wellu ja Misu.. enkä tiedä mitä silloin on tapahtunut.. ei ainakaan verisiä kissoja ole! Että onkohan lie jokin valtataistelu?! kun toinen ollut niin pitkään poissa, MUTTA MISSÄ? Oli kuiten todella hyvässä kunnossa... Uskomatonta! KUINKA IHANAA!!

Että tämmöistä.. Tänään on luntakin sadellut, ihanaa, Impikin ollut tohkeissaan ja ihmeissään! Isot ovat nauttineen myös...

Kuvia eiliseltä...