Tuppaa olemaan yleensä ihmisillä kiire, sen näkee ruokakaupoissa, tavarataloissa, liikenteessä ja joka paikassa... JA täytyy myöntää, itse kuulun tällä hetkellä joukkoon... Töissä käydään.. sairastellaan siinä samalla flunssan kans, lahjoja pitäis ostaa, siivota pitäis ja ja ja ..... Noh, mutta elämäähän tää on!

Koirille kuuluu hyvää, ainut että Fanni ei ole edelleenkään ihan puhdas liikkeinen! Kipulääkkeitä ei oo nyt syöty pariin viikkoon... mutta katsotaan, aloitetaanko vielä yksi kuuri.

Lady päätti aloittaa juoksut melko pian messarin reissun.. Niinpä tänään on käyty eka verikoe ottamassa ja huomenna saadaan tulos, millä mallilla juoksut ovat.. Astutus siis sattuu varmaan joulun pyhille.. ja sit nenä kohti keski-Suomea, pennut tulevat kennel Charmifarmille, josta saa lisätietoa kiinostuneet

Katsotaan kuin käy... Pidetään peukkuja !!

Pimulle kuuluu hyvää, se on kyllä niin hauska tyyppi, muistuttavat melko paljon samaa Impin kans.. Kyllä lansuilla ja nöffeillä on EROA.. Ei nyt huomattavasti, mutta on niillä omat temppunsa ja tapansa! Kuten jokaisella eläjällä... niin omistajalla kuin karvaisilla..heh..

Impi kasvaa tasaisesti ja on todella lupaava tyttö!!

Mutta näihin kiireisiin.. kuulemisii..


OIKEIN RAUHALLISTA JOULUA KAIKILLE !!!