Raskas reissu mutta mukava !! Sellaisiahan ne yleensä ovatkin...

Hieman vastusti ens alkuun mutta onneksi päästiin hengissä perille.. Meno matkalla kohti Posiota auto sylki öljyt pihalle ja jääti huohotinputken tukkoon, mutta luojan kiitos Posion keskustassa! Matkaa siitä oli puoli kilsaa varikolle, jonne auto pääsi lämpimään halliin ja josta linja-auto kyyti kohti messaria lähti!

Mukava reissu, univelkaa tunti tolkulla...mutta nou hätä, yritetään nukkua ens yönä kunnolla!

Lauataina kehässä oli ylläri, tuomarin muutos.. voii itku!! Rainer Vuorisen piti olla ja juuri sen takia koirulin ilmoitin, mutta oli sairastunut, niinpä Leni Finne arvosteli ja Ladyn ulos EH4. Sunnuntaina sitten neiti sai ERI:n ja siihen se tyssäs Lansukehällä kävin pika pikaa lauantaina.. mutta en juuri ehtinyt katsoa...

Luojan kiitos pääsimme Ladyn kans aamulla perille kotiin, kyllä meitä jännitti kun aamu yöstä laitettiin autoon uudet öljyt ja lähdettiin Ladyn ja Hannan kans ajeleen kohti Rovaniemeä, pakkasta oli reilu 20 ja edelleenki mittari näyttää -25.. Puoli kahdeksan aikaan olimme perillä onnellisesti ! Tulihan sitä heti nukuttua jokunen tunti ja siihen saunottua ja syötyä! Olo on nyt melko nuutunut!

Huomenna sitten arki koittaa ja aletaan miettiin uusia reissuja (ehkä) vaikka reissut voi jäädä aika vähiin.. Lady todennäköisesti astutetaan seuraavista juoksuista, juoksujen pitäisi alkaa näillä tienoin..

Ai niiin, tärkeä uutinen, meidän Tuulille on eilen ammuttu ensimmäinen jänis, UPEAA!! Oli kyllä mukava uutinen Arilta ja Tuulilta kuvaviestin kera Tuuli neidolla ikää 7kk, hienoa !!