Elikkäs, lansujen erkkareissa käyty ja kivasti reissu meni kaikin puolin!!!

Lähdettiin Marian, Jalon, Pimun ja Impin kans pe aamuna kympin aikaan kohti Lahtea, jossa yövyimme jonku tunnin kunnes aamulla starttasimme kohti Orimattilaa. Erkkarit oli järkätty ponitallin maneesiin, jossa oli runsaasti tilaa! Näyttely päivä meni ihan kivasti, Impi oli 7-9 kk pennuissa ykkönen ja kun valittiin 5-7kk ja 7-9kk pennuista paras, meni Impi toiselle sijalle...sai kuiten Kp:n ja tuomari piti Impiä lupaavana! Ainut että tässä vaiheessa on niin leveä edestä että kyynärpäät menee hieman ulkokierteisesti liikkeessä!

Jalo puolestaan sai EH:n, joka oli hieno saavutus, nimittäin tämä tuomari ei ollut ihan lepsuimmasta päästä!! Joten, onneks olkoon Maria ja Jalo!!!

Pimu oli sitten valio luokan nartuissa ensimmäinen... eikä valio nartuissa SA:ta tullut kuin kolmelle...joten hienosti meni! PN kehässä Pimu oli kolmas! Tuomari tuumas että hän tykkää mahdottomasti Pimusta, mutta sillä on niin valtava turkki ja tällä hetkellä hieman löysässä kunnossa kun turkki heiluu, että sijoitti meidät sen takia kolmannelle sijalle!! Mutta hienoa, olemme enemmän kuin tyytyväisiä!!

Impin kasvattaja tätsyn avoimen luokan narttu oli PN2, joten ONNEA Miia ja Ruusu!! ROP koira oli nuorten luokan narttu: Washakie Wait On Gate.. Onnittelut Tainalle!

VSP titteli meni komealle nuorten luokan urokselle: Raigomillin Lucky Luke!! Onnittelut Hämäläisen Raijalle!! 

Mukava oli nähdä lansuja suuri määrä ja mukava oli nähdä lansu ihmeisiä..

Kami ja Juha toivat näyttely paikalle Ladyn, voiiiii vitsit että minulla meinasi kyyneleet valua kun näin tytön, mutta parempi oli laittaa Lady autoon ja mennä Pimun luo ennen kehän alkua... Neiti niiiiin iloisena hyppäsi autoon häntä heiluen

Lähemmäs neljän aikaan starttasimme kohti Rovaniemeä, olimme aika "hulluja", pysähdyimme n. 200km Orimattilasta ylös päin ja sen jälkeen SUORILTAAN Rovaniemelle... huh huh, kyllä meinasi silmät luppasta Kemi-Roi välillä ja harhakuviakin tuli jo nähtyä!! Perille pääsimme n. yhden aikaan yöllä... kunnes auton purkua ja koirien kuskausta ulos sisään ja pieniä järjestelyitä koti oloissa ennen aamun tuloa. Lady sai nukkua meidän kanssa ja tepastella olohuoneen puolella. Kunnes taas muut koirat saivat olla koirahuoneessa portin takana!

Aamulla sitten aloitimme pientä totuttelua... Onhan se aina jännää kun laumasta yksi koira on viettänyt muissa olotiloissa 2kk, että mitenhän muut suhtautuvat uudelleen... MUTTA kaikki meni loistavasti!! Tuntuu, ettei Lady ole pois ollutkaan!!

Tänään sitten pesin ja föönasin tytön... Olen pitänyt sitä sisällä koko ajan, sen verran että tarpeet käydään tekemässä ulkona ja vähän jaloittelemassa...

Eilen Lady pääsi vielä autoileen ja hengaileen meidän mukaan... Tisseissä on vielä kovastikin maitoa, joten saa olla tarkkana, etteivät tulehdu!!

Kaikki siis hyvin!! Vito pelitti koko matkan ja AH, olihan sillä ihana ajella.. Puolessa toista vuorokaudessa 1600 km tuli sitten ajeltua!!

Kiitos Marialle ja Jalolle matkaseurasta!!!

Tässä kuva Ladystä pesun jälkeen, kun neiti niin tyytyväisenä veteli vain sikeitä...