Aloitetaan mukavista asioista.. eli siitä että olen saanut olla viisi päivää vapaalla.. ja Janillakin takana kolme yhteistä vapaapäivää! Niinpä kävimmekin koko "perhe" meidän mökillä viettämässä laatuaikaa, pakkasista huolimatta!! Mukava oli pirtissäkin olla, siis todellakin isolla OLLA... Tytöt kävivät ukoilemassa vapaasti sen verta kerralla kun tarkenivat. Pakkaset paukkuivat miltein koko ajan -30 astetta.. ltasella lauhtui -22 asteeseen ja ulkoilimmekin sitten porukalla!

Eilen illalla kotiuduimme ja pakkasmittari yhä korkealla..joten sisäilyyn tämä menee, itse viettänyt tänään viimeistä vapaata ja leiponut sämpylöitä ja pellillisen pizzaa!! Koirulit vaan köllötelleen ja hieman näyttää Pimua ja Fannia kypsyttävän... Ladyä ei niinkään, koska neiti tuli mökki reissun aikana kippeeksi Sunnuntaina aloitti jo pientä yskimistä/kakomista.. eilen kakomisen/köhiminen lisääntyi ja viime yönä sitten paheni.. heräilin itsekin vähän väliä kun neiti köhi limaa sinne sun tänne ja tuntui että tukehtuu. Kurjaa, niiiiiiin kurjaa!!

Ajattelin itse että taisi palelluttaa mökilä ollessaan kunnes huomasin, että olimme Kajaanissa näyttelyissä pari viikkoa sitten.. KENNELYSKÄ !!! Ilmiselvä !!! "Kiva" tuliainen jälleen...

Nyt siis parannellaan rauhassa.. ja odotellaan juoksuja.. näyttelyitä näillä näkyvin ei siis tiedossa, ainut että SAATETAAN pyörähtään Kemijärven ryhmiksissä mutta katsotaan miten juoksut alkaa..

Tämmöistä tänne siis tällä kertaa, loppuun pari kuvaa mökiltä ollessa... (kännykällä otettuja, joten laatu ei mitään parasta)

Fanni terassilla...