tänään olemme viettäneet naperoiden puoli vuotis päivää, niin se aika vaan hurahtelee eteen päin.. Mikä on sinänsä ihanaa.. pääsisimme nopeammin muuttamaankin smiley Mutta siis, ONNEA WALTAVASTI KAIKILLE !!!

Tammikuu on muutto kuukausi, jolloin pitäisi saada talo valmiiksi sisältä kokonaan.. sitä päivää vaan arvatkaa odotanko, odotammeko ? vastaus - KYLLÄ cool
Siellä siis hommat pyyhkii hyvin ja ei voi muuta sanoa kuin on tuo mun mies niiin AHKERA!!! Toki muu porukkakin, jotka on meitä auttaneet.

Koirillekin kuuluu hyvää, lukuunottamatta Ladyn ja Pimun ihottumia ollaan käyty lääkärissä nyt pariinkin otteeseen näyttämässä.. ensimmäisellä kerralla oli kapi epäilys joka nyt ei sit olekaan vaikka koko köörille sit strongholdit laitoimmekin.
Nyt sit eläinlääkäri epäili jonkun sortin sieni-infektiota, joten Pimua pesenkin neljän päivän välein. Lady sai antibiootit.. Nyt on kyllä ollut todella kostea syksy ja lumi tuli ja meni..uutta odotellessa, että ei ihme jos koirienkin ihot reagoi!

Kakarat kasvaa kovaa vauhtia ja puntari on jo mennyt yli 30kg.. Kuvia olisi kännykässä tuhottomasti ja niinpä laitan jotain kuvia tähän loppuun.. ei niin tarkkoja mutta jotain niistä näkee..kait laugh

Meidän komea takka edestä päin..

Retu isänpäivänä