Näin alkuun haluaan kirjoittaa että en tykkää yhtään tästä uudesta blogista, mietinnässä siis oikeasti vaihdanko tämän johonkin muuhun.

Kuvia en ole vielä saanut päivitettyä tänne, mielelläni pian niitä päivitän, koska kaikki eivät ole facebookissa (jonne melkein päivittäin kuvia lisäilen) :)

Koti alkaa olemaan jo melko valmis sisustuksen suhteen, vierashuonetta lukuunottamatta, sinne täytyisi vielä kaapisto ostaa yms.

Kevättä päin mennään kohisten ja aurinkoisia ilmoja on ollut! Tällä hetkelläkin aurinko porottaa ja pakkasta soppelisti.. Aamu ulkoiltiinkin koko porukka, ennen kuin tässä töihin jälleen lähdettävä.

Koiruleille kuuluu hyvää ja Pentusuunniletmia sijoituskoiralleni Impille ensi syksylle. Muuten astuttaisin jo seuraavista juoksuista, MUTTA kesä meillä on mahdottoman kiireistä ja haluan kuitenkin aikaa tulevalle pentueelle.. sisi toivotaan et pentuja tulee <3

Uroksen paljastan piakoin.. Lupaava, komea, nuori mies..siitä siis myöhemmin lisää ;)

Tampereen reissuakin pukkaa muutaman viikon päästä, ihanaa, näkee muita nöffi kasvattajia, ystäviä, tuttavia..kasvattajapäivillä!! Myöskin näyttelyihinkin olisi tarkoitus suunnistaa ensi kuussa..

Mutta siis, oikein ihanaa kevättä kaikille, nautitaan näistä ihanista kevät ilmoista !!!