Lähdimme perjantaina töiden jälkeen Janin ja Tyynen kanssa kohti Oulua, Oulusta napattiin kasvattimme Vili kyytille, ihka ensimmäiselle näyttely reissulle :)

Matka jatkui Vuokattia kohti, jossa yövyimme ja nukuimme muutaman tunnin ennen Kajaanin lähtöä.

Kasvattimme Alli perheineen yöpyivät myös Vuokatissa.

Näyttely alueelle saavuttua, Viliä jännitti hieman, piti hyppiä ja pomppia sinne ja tänne mutta hienosti poika saatiin hallille ja ennen kehiä poika hienosti odotteli omassa näyttely boksissaan. :)

Mahtavaa oli se että meidän B-pentueesta oli NELJÄ paikalla sekä pentueen emä ja isä :)

Siis mahdottomasti kiiitoksia kasvattien omistajat kun jaksoitte tulla näytille.. Jopa Pia ajeli Tampereelta asti Lotta neidin kanssa! Kiiiiitos kaikille <3

Vili meinasi olla virtaa täynnä, niinpä Jani vei pojan kehään.. Arvostelu oli mukava nuorelta pojalta, jolla ei ollut kokemusta kehässä käyttäytymisestä vielä laisinkaan. Tuomari ei antanut tälläkertaa KP:tä mutta kivan arvostelun, eli:

Tässä kehitys vaiheessa vielä kapea kokonaisuus. Raajaluusto voisi olla mielellään voimakkaampi jo nyt.  Hyvä raajakorkeus suhteessa rungon pituuteen. Vielä kapea pää. Kevyt alaleuka. Keskiruskeat silmät. Hyvä ylälinja. Melko tasapainoiset kulmaukset, Lupaava karvanlaatu. Avoin & ystävällien. Yhdensuuntaiset edestä, vielä kapeat takaliikkeet. Tarvitsee lisää kokemuksia.

Tyttöjen osalta sijoitus meni niin että sijoitus narttumme "Sinna" oli PEK1 KP ROP-pentu, "Lotta" oli PEK2 KP ja "Alli" PEK3 (lisäätreeniä Allillekin) :)

Sinnan arvotelu:                       

Lupaavat mittasuhteet. Selvä sukupuolileima. Keskivahva luusto. Keskipitkä kaula. Hyvä, leveä reisi. Takaraajojen teho jää hieman rungon alle. Voimakas pilkutus rungossa jo nyt. Kauniisti edukseen esitetty.
 
Lotan arvostelu:
 
Keskivahva, hyvin narttumainen kokonaisuus. Tasapainoiset kulmaukset. Lupaava askelpituus. Hyvin narttumainen pää, tummat silmät. Keskipitkä kaula. Kevyet tasapainoiset liikkeet . Esitetään edukseen.
 
Allin arvostelu:
 
Vilkas narttu pentu, Tarvitsee lisää kehäharjoitusta. Vaikea tarkistaa hampaita. Erinomainen sukupuolileima. Keski vahva luusto. Tasapainoiset kulmaukset. Tyypillinen nartun pää. Hyvin kehittynyt rintakehä. Reilu lanneosan pituus. Hieman korkea hännän kiinnitys, Hieman rauhaton esiintyminen.
 

Tyyne esiintyikin jo nuoteten luokassa ensimmäistä kertaa. Vaikka junnuluokassakaan ei ehditty käydä kuin kahdesti :) Mulla kun ei oo niin virtaa ollut nyt reissata niin jää vähän vähiin nämä kehässä käynnit.. Mutta siis hienosti meni neidillä Nuo ERI2. Luokassa oli neljä, joista ensimmäinen sai vain Sa:n ja eka ja toka saivat ERI:t, että ylpeä olen neidistä. Tyynellä oli vähän jo maltti muualla, raskas reissu ja kehään odottaminen teki tytöstä hieman malttamattoman.. muka meinasi höpöttää hampaiden katsomisen aikanaki ja käänteli vain päätä.. :D Arvostelu oli kuiten kiva, kirjoitan sen tuonne kotisivujen näyttelyt osioon.

Mukava reissu siis oli kaikin puolin vaikkakin niin pikainen.. Alli tuli meidän kyydillä, yökylään ja Vili palautettiin takaisin Ouluun :)

Seuraavat näyttelyt olisi Pellossa, jonne näillä näkyvin lähtee Tyyne ja Alli taisi olla lähdössä myöskin, pääsee vielä pentu luokkaan :)

Vili vilpertti 7 kk

kajaani%2011.1.14%20008-normal.jpg

Sinna 7 kk

kajaani%2011.1.14%20011-normal.jpg