Niin se vuosikin vaihtui jälleen!!! Meillä päin oikein rauhallisin merkein, oltiin kotosalla koko porukka ja nauttittiin vapaapäivästä! Koirat eivät raketeista sanoneet mitään, vaikka täällä jo ensimmäiset paukahdukset kuuluivat kolmen jälkeen iltapäivällä.. Tulimme juuri pitkältä lenkiltä tuolloin.. Iltapissalla käydessäkään, kukaan ei tuumannut paukkeesta mitään.

Minun muistin mukaan joskus on isommat tuumanneet aiemmin, mutta olen nykyisin sitä mieltä että meidän lauma on erittäin tasapainoinen ja jokseenki erityisen rauhallinen ja ennen kaikkea TOIMIVA!! Tästä olen ylpeä!!

Viime vuosi toi paljon paljon hyvää ja isoja asioita elämässä.. Vaikkakin suruakin aina joukkoon mahtuu..

Tämä vuosi on sinänsä erilainen kaikkiin muihin vuosiin nähden.. mutta siittä myöhemmin lisää ;)

Odotan ensi viikkoa, vaikka tulevaa ei saisi koskaan liikaa odottaa, ettei tule mitään pettymyksiä.. Mutta siis Kajaanin näyttely reissu olisi edessä ja NÄEN b-pentueesta 4 ihanaa 7 kk ikäistä pentua ja heidän ihanat omistajat!!! Toki paljon muita mukavia koiria ja ihmisiä!

Sinne siis suuntaamme Janin ja Tyynen kanssa.. Oulun kautta ajelemme Vuokattiin, hotelliin yöpymään ja Oulusta nappaamme kasvatti Vilimme kyytille :) Saa nähdä millä tuumin poika reissuun lähtee :)

Pentusuunnitelmatkin on aika hyvällä mallilla loppu vuodelle.. Eli toivotaan, että kaikki menee sitten nappiin ja meillä taapertaisi ruskeita&mustia nöffin alkuja :) Kyselyitä otan tietysti vastaan ja erityisesti nyt etsin näyttelyistäkin kiinostuneita koteja ja tietysti ennen kaikkea ihania perhekoteja mitä tähänkin asti on ollut, siittä suur kiitos teille, kasvattiemme omistajat!!! <3

Tuleva uros on erittäin KOMEA ruskea ulkomaan poika, josta kerron kyllä myöhemmin lisää.. Tuleva toivottu äiti on meidän super rakas, ihana, iloinen Tyyne tyttönen <3 Toivon tälle yhdistelmälle, super ihanaa luonnetta, tervettä nöffimäistä rakennetta, kaunista / komeaa ilmettä, mikä paistaa hiedän katseesta! :)

Mutta katsotaan mitä tuleman pitää..

Oikein IHANAA tätä vuotta, toivotaan, että siittä tulee ikimuistoinen ja mukava vuosi!!!

Tähän loppuun vielä muutama kuva viime viikolta Tyynestä kun pesasin neidin ja kävimme Pellossa mätsäreissä! Mukana oli kasvatti Allimmekin ja heidän palvelijat :)

harjoitus1-normal.jpg

siistitty-normal.jpgneiti-normal.jpg

neiti%20%2019kk-normal.jpg