Nyt on mukavasti ollut mätsäreitä ja ensi v-loppuna olisi jälleen..

Saa koirat hyvää reeniä ennen kesän näytelmiä :) Niinpä kävimme tänään Matthiaksen, Janin ja Tyynen kans treenaileen.. Met Masan kanssa käytiin vähän harjoitteleen ja poika käyttäyty koko reissun ajan jälleen kuin vanha konkari.. Okei, ehkä juokseminen on välillä vähän jännää, mutta oon niin ylpee pojasta kuinka se käyttäytyy suuressa koirajoukon keskellä :)

Tyyne meni Janin kanssa kehään ja Janille eka kerta neidin kans.. ja siis wau!! Olin kyllä todella yllättynyt heidän "työskentelystä" :) Niiiin hienosti kun menivätkin!! :))

Tämän kuukauden 17 päivä olisi Oulussa näyttelyt..olen ilmoittanut Tyynen sinne.. Jani ja Tynde lähtevät sielläpyörähtämään, ellei ole juuri synnytys hommat meneillä tai olen juuri joutunut laitokselle tms.. Koska en ole silloin koiraa laittamassa näyttely kuntoon.. Nooh, jospa olisin jo sitä ennen poksahtanut ja kotiutunut vaavin kanssa :)

Käytiin muuten Matthiaksen kanssa koirapäivänä 24.4 ekoissa mätsäreissä ja poika oli niiiii-iiin hienosti sielläkin.. en vaan ollut muistanut kirjoittaa siittä tänne mitään.. saatikka kuvia laittanu :) Tai no, kotisivujen kansikuva on otettu silloin..

Tämmöistä siis tänne.. kesä tekee tulojaan, mutta kylmää vielä välillä tuntuu olevan ja luntakin puotellut taivaalta, vaikkei se maahan ole jäänytkään :) Kesää odotellessa ja yhteisiä mukavia perhe hetkiä ja koiranäyttelyitä! :) Palamisiin siis.. ja tähän loppuun kuvia 24 päivältä sekä tältä päivältä :)

Koirapäivän mätsärit, Matthias 5 kk

Kuvat: Paula Jäntti

matthias%205kk-normal.jpg

m%C3%A4ntekat%20m%C3%A4ts%C3%A4rit.jpgs%

Kopio%20m%C3%A4nts%C3%A4rit%20024-normal

pusuttelua-normal.jpg

Tänään otettuja kuvia, kuvannut: Jenni Pasanen

Tyyne%201v11kk-normal.jpg

tyyne%20m%C3%A4ts%C3%A4reiss%C3%A4%204.5

tyyne%204.5-normal.jpg

Masa

matthias%205kk-normal.jpg