Tämä aika vierähtää täällä niin nopeaa vaikka äippälomalla ollaan ja kotona aikaa vietetään suurin osa, niin silti tuntuu ettei tännekään ehdi kirjoittelemaan :)

Näyttelyistä on nyt taukoa meillä ja koiratkin viettävät perus perhe-elämää, ulkoilevat hyvällä säällä päivät, käydään metsässä käveleen, väliin joku pääsee vaunulenkille ja hihnassa kävelemään ja se ei ihme kyllä ole kenelläkään unohtunut vaan päin vastoin :) On ne niin fiksuja että ymmärtävät miten täytyy vaunujen vierellä kulkea. :)

Pieni mieskin jo 5 kk ja maailman rakkain poika meille onkin.. karvaiset osaavat yhä niin nätisti olla pojan lähettyvillä ♡

Pennunkyselijöitä on liikkeellä ja hienoa että ottavat yhteyttä jo hyvissä ajoin ennen tulevaa kevättä/kesää niin ehtii tutustua mahdollisten pentujen tuleviin koteihin... niin nöffi kuin lansu kyselyitä on tullut.

Tällä hetkellä Tyyne juoksee, joten astutus siirtyy maaliskuulle, niin ajankohta olisi loistava ♥ 

Sijoitusnarttu Sinna on menossa kuviin.. joten pidetään peukkuja koooovasti terveystuloksiin!!  Mahdollisia lansu vauvvojakin meillä voisi ensi kesänä/syksynä syntyä ♡ 

Valokuvia voisin päivitellä tänne lähiaikoina.. :) ☆