Kylläpä tämä aika vierähtelee nopeasti. Aina mielessä käy että pitää muistaa tulla kirjoittamaan tännekin kuulumisia... Noh, nyt istahdin ja kirjoitan jotain :)

Aloitetaan vauvva uutisilla <3 Eli Tyyne odottaa pentuja <3 Neidin sulhanen on komea ruskea nallukka Baron, viralliselta nimeltään Kivisilmän muskettisoturi. Pentukyselyitä on paljon ja niinpä nyt jännätään loppuun et mitä sieltä syntyy, onko tyttöjä vai poikia vai sopivasti molempia! :) Toivotaan että kaikki sujuu hienosti!

Massu on kyllä jo kasvanut ja la aikaan on vielä noin kk :) Tyyne on rauhoittunut kovasti ja uni tuntuu maistuvan tulealle mammalle sekä ruoka.

Laittelen kuvia massusta kuhan vähän vielä kasvaa :)

Impillä ei ole vielä juoksut alkaneet, mutta odotellaan että tässä kuussa alkaisi.. Päivittelen heti tänne kuhan juoksut alkavat.. <3

Muuten meidän rauhaan kuuluu hyvää, Nicolas on kasvanut ja niin perso ruualle ettäon opittu hyppimään jo pöytiä vasten ja muutaman kerran onnistuneesti varastettukin sapuskaa. Tänään käytiin näyttely harkoissa ja poitsu oli kyllä niin reipas. Hienosti katteli muita koiria ja otti kontaktia minuun kun vähän reenattin. Oikein reipas poitsu!

Lady ja Pimu voivat myös hyvin. Mummo on kasvattanu kivan turkin, josko kesällä päästäis käymään jossain veteraani luokassakin! <3

Meidän Miika kohta 11kk tykkään koirista kyllä ihan mahoton ja koirat ovat niiiin hienosti olleet Miikan seurassa että jokainen saa 10 pistettä ja papukaijan merkin! :) Vaan niinpä nöffi ja lansu ovatkin lapsirakkaita!

Laittelen tähän loppuun muutaman kuvan ja yritän nyt päivitellä vähän tiheämpään ;)

MUKAVAA KEVÄTTÄ KAIKILLE <3

MUMMOT.jpg

LADY.jpg

NICOLAS.jpgNIKKE%20JA%20PALLO.jpg

NIKKE.jpg

TYYNE%20JA%20PIMU.jpg

TYNDE.jpg

nikke1.jpg

nikke2.jpg

nikke4.jpg