Pakkaset paukkuu edelleen, mittari näyttää -24 astetta! Koirat eivät ole päässeet oikeen moneen päivään kunnon lenkille. Ensin se kauhea myrsky ja sen jälkeen pakkaset! Mutta eipä viihdy Misukaan kuin hetken ulkosalla lintulaudan lähettyvillä, sitten kovaa kyytiä sisälle takkahuoneen sohvalle lämmitteleen.

Kävin tänään hakemassa koirille 10kg jauhelihaa ja 5kg lohi/riisi muhennosta. Vein saunaan sulaamaan yhden kilon lohimuhennos pötkön ja voiii meidän Fannia, se seuraa tietysti perässä.. aloin HUOM, aloin saunan lämmitykseen mutta se ei ihan nappiin ensin meinannut mennä.. (blondi kun yrittää sytyttää puita) :D No mutta nyt sitten Fanni loikoileekin vain saunan/pannuhuoneen lattialla ja silmät vilkuilee väliin lohimuhennos pötkyyn päin. Pitäähän sitä jonku tosiaanki vahtia, ettei vaan iltaruoka lähde lätkimään...  Käväsin ulkosalla Pimun kanssa, niin tämä nöfferöinen ei edes saunasta kömpinyt vaikka ulos se lähtis joka kerta! Taitaa nyt siis olla parempaa tekemistä ;)

Huomenna olisi iltavuoroon meno. Tällä viikollakin tein 6 päivää töitä ja tänään onkin ollut vapaata! Pitäähän se nyt tienata hieman säästöönki jos perheenlisäystä tulee... Ari on mennyt aamupäivällä ajamaan taksia ja tulee piakkoin kotiin saunomaan!