Eli tänne päin kuuluu erittäin hyvää, Tuuli-tuulispää kasvaa kovaa vauhtia ja uusia kuvia pitäisi ottaa tästä vauhti hirmusta jolla harvoin kaikki neljä jalkaa pysyy maassa Neiti on niiin valtavan reipas.. On noi beaglen pennut iiiiihan eri galiperiä kuin nöffin tai lansun pennut... Tuuli tepastelee jo isojen seassa ja on ollut niiden kans tarhassakin pieniä hetkiä... Tuulille on oma tarha ja koppi ulkosalla jossa saa pikku hiljaa opetella yksikseen olemaan muutamia minuutteja.. Ja tämä tyttöhän sen huutamisen osaa kunhan haluaa, haukkua siis ei, muutta kiljua, ulvoa ja kaikkea sen sellaista, varsinkin kun jää yksin.. Parhaaksi olemme todenneet, että antaa huutaa niin kauan kuin jaksaa.. huutamalla pois ei pääse eikä tahtoa läpi anneta

Mutta kuvia siis kunhan ennätän..

V-loppu meni Ladyn kans Oulussa.. Lähdimme la aamuna varhain kaksistaan ajelemaan Oulua kohti.. Näyttelypaikalla olimme yhdeksän jälkeen, sitten aloin roudaileen HIKI päässä tavaroita kehän lähettyville.. HUH HUH MIKÄ HELLE!!

Lauantain tuomari tykkäsi kovasti Ladystä ja tuumaili lopussa erittäin lupaavaksi, EH:n antoi löysyyden takia, toki neiti on hieman löysä edestä, etten ihmetellyt hänen arvosteluaan!

Näyttelyiden jälkeen menimme siskon ja hänen perheensä luokse yöksi.. KIITOS TUHANNESTI Lauralle, Panulle, Viljamille ja Nipalle että saimme viettää teillä yön.. Olipa ihanaa nähdä kunnolla pitkästä aikaan!

Sunnuntaina näyttelyt ja helle jatkui... onneksi tuulenvire kävi koko ajan, niin eipä sitä kuumuutta ihan koko aikaa huomannutkaan, vasta kuin kotona että pohkeet olivat palaneet päreiksi..

Tuloksena kolmannelta tuomarin muutokselta tuli NUO ERI1 Eli tyytyväisiä ollaan, PN kisassa tuomari puotti junnut ja nuoret pois ja jatkoi avoimilla/valioilla!

Mahtava reissu siis takana päin... kyllä olimme väsyneitä mutta tyytyväisiä, matka meni rattoisasti!

Parin viikon päästä sitten Kemiin ja jokunen viikko niin Kuopioon !!

Tässä pari kuvaa sunnuntailta meidän karvattomasta neidistä!

Lady ja Viljami