Ei oo muka tännekään ehtinyt kirjoittelemaan...

Kaikki on hyvin kaikilta osin, Wellu on käynyt leikkauksessa ja oikein hienosti siitä parantui! Muutenki aivan super ihana kissa, niin se autossa nukkui kun menime ja el.lääkärin pöydälle nostin niin istuskeli vain ja katteli ikkunasta! Voi oikeastikin sanoa että maailman rauhallisimmasta päästä oleva kissa!!

Ylihuomenna sit ajellaan Ladyn kans Ouluun ja voin sanoa että mua jännittää iiiihan kauheena.. vaikka tiedän että turhaan sitä hermoilee etukäteen, se joko on terve tai ei terve ja sillä selvä! Koiramaailma kun on väliin mitä ihmeellisintä!

Koiranäyttelyitä odotellaan kovasti, vaikka viime kuussa Kajaanissa käytiin..

Autokin muuten on saatu korjattua ja päätimme että jätämme sen itelle.. Siihen on vaihdettu nyt pitkä litania kaikkea uutta, joten ei hyövytä vaihtaan. Moottorin alakerta on tuliterä, kytkin on uusi, jakopäähihnat yms vaihdettu... ja meidän korjaaja asentaa vielä lämmitysen koirien tilaan, eli sinne taakse... Talvisin kun on aiiivan liian kylmä koppi... Nyt siis kk verran ajellu isän farmarilla ja hyvin on kyllä pärjätty! Koiria kun ei olekaan nyt kuskailtu mihinkään

Lady harjattavana