päivä oli sellainen Eli Haukiputaan ryhmis oli eilen.. Olimme siellä Ladyn kans.. ja Jessica tuli samalla kyydillä Isa neidon kans!

Tuomarina toimi Virolainen Katrin Lahi.. Nöffejä ennen oli englanninbuldoggeja, mastiffeja yms.. ja jokainen sai ERI:n.. Nooh.. niinpä nöffit saivat myös, kaikki 12 koiraa sai vaaleanpunaisen nauhan.. Eikä tuomari juuri koiria edes tutkinut, hampaat katto ja vähän kyykistyi koiran viereen ja juoksutti, seisotti ja se oli siinä..

Isa neito oli hienosti PN3 saaneen va-sertin ja meidän Lady juniori oli PN4

Eli hienosti meni kun sijoituttiin paras narttu kehässä.. mutta, olihan se silti erikoinen päivä kaikinpuolin, eikä suurta arvostusta tuollaiselle päivälle juurikaan ollut, kun kaiken rotuiset, näköiset, kokoiset jne.. saivat tosiaan ERI:n.. eli sellainen päivä se!!

Perjantaina lähdet'ään sit tyttöjen ja Arin kans ajeleen kohti Mätsälää, tarkoitus olisi meno matkalla piipahtaa yhden lansun luona pikavisiitti Ja sitten Kamin ja Juhan luo viettää v-loppua..  V-lopun aikana käydään piipahtamassa myös toisen lansun luona, vikavisiitti

Sitten maanantaina kun ajelemme kohti kotia.. Käydään katsomassa meidän tulevaa vauvvaa... beagle tyttöä kun ovat jo neljän viikon vanhoja

Venäjän reissukin lähenee...huiii ku jännää.. Pimu on kyllä niin karvaton että oe voe.. mut nou hätä, reissu mieltä kilo tolkulla ja lomallehan me lähdetään, siinä samalla tietty tavotteita on, mutta menkööt sit miten menkööt.. Pääasia että kaikilla on mukavaa!!

Sen pituinen se... Palamisiin...