aikaa synnytykseen... 26-28 päivä olisi vauvojen syntymän aika! Kyllä pitää sanoa että aika menee juosten, mutta olen miettinyt kuinka nopeaa n. 5 viikkoa menee kun joudun olemaan Ladystä erossa.. ikävä tulee, ei voi muuta sanoa Onneksi maaliskuun loppu puolella olen viikon talvilomalla, jolloin menen viettämään aikaa vauvojen ja Ladyn luo... Mutta tiedän että neidillä on mukava paikka ja ihanat ihmiset lähellä tuon ajan! Toivon vaan että kaikki menee hyvin! Lauantaina lähdemme viemään Ladyä kohti Mätsälää... Sitten alkaa se jännitys! Masu on iso, mutten veikkaa että siellä mitään 10 pentueen väkiä ole kasvamassa! Viisi varmaahan ultrassa näkyi mutta kaasua oli sen verran että haittasi näkyvyyttä.. Katsotaan, mikä on loppu tulos!

Muut neidot voivat hyvin... ja koko lauma on viettänyt melkein 24h sisällä KAUHEIDEN pakkasten takia.. todella surku, mittari näyttää melkein yhtä jaksoiseti -30 - -35 astetta.. IHAN JÄRKYTTÄVÄÄ!!! Kumpa alkais jo hellittämään!!!

Joten ei tänne sen ihmeempiä... rauhallista kotielämää vietämme tämän kahdeksikko lauman kera ja toki met kaksijalkaiset

Tähän loppuun... IHANAA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KAIKILLE !!!