on ollut nyt viimeiset pari päivää... Tai no, toissapäivänä ei kauheita voitu tehdä kun kova sade hiasti/esti hommia, mutta eilen mun isä ja Ari sit töiden jälkeen jatkoivat ja pian on lattia laudoitus valmis. Sit katto ja kaiteet niin valmista tuli Hymy

Ihanaa, päästään syksyn tullessa istuskelemaan terassille ja nauttimaan pimeistä illoista kynttilöiden kera... Kyllä täällä jo jotenki tuota syksyä odotellaan, eikä yhtään haittaa vaikka ilmat viilenisivät! Päästäis taas kunnolla koirien kans nauttimaan lenkkeilystä.

No tänään kävin tuolla naapurin puolen pelloilla juoksentelemassa koko köörin kans... Kyllä Pimulla ja Ladyllä vauhtia riitti.. nooh, ei se Fannikaan kokoaikaa sitä heinää märehtiny vaan juoksu askeliakin näkyi Silmänisku Aurinko paistaa mutta mukavasti tuuleskelee, joten ei kauheen kuuma tullut koirillekaan... Nyt ne tuolla tarhassa nautiskelevat päiväunista!

Mun pitää lähtee kolmeksi töihin, iltavuoroon... eikä nyt kauheesti olis inspiraatiota kun täälläkin olis kaikkea kivaa touhuttavaa! Viinimarjapensaita pitäis pikkuhiljaa alkaa käymään läpi ja napsia marjat talteen! Mustikkaan pitäis ennättää, ettei ole liian myöhäistä ja niinpä ajattelimme Arin kans sunnuntaina käydä metsässä kunhan pääsen töistä!

Vellu kisusta on tullut oikein hyvä saalistaja vaikka hieman hiiren kans leikkiminen hakusessa... eilen ainaki kaks hiirtä sai niin että näimme! Ulkona viihtyvät molemmat kissat koko päivän ja leikkivät yhdessä Nauru oikein ilo seurata niitäkin...

Mutta palamisiin...nyt lähden syömään eilistä keittämääni lohisoppaa! Kieli ulkona