Kerrompas heti näin ens alkuun mitä minulle tapahtui 21 päivä.. Nooh, lähdin Tuulin kanssa "lenkille" meidän pellolle/koivumetsälle.. Tuuli villeili ja päästeli virtoja innoissaan pitkin maita ja mantuja.. KUNNES... Yhtäkkiä otti hajut ja katosi.. hetken kuluttua alkoi kaamea huuto ja kiljunta! Sellainen niinku neidille olisi sattunut jotain.. Noh, tällä blondilla kävi mielessä että nyt joku susi sen nappasi.. koitin soittaa arille sen sata kertaa eikä herra vastannut... Itse paniikissa siinä kuutelin huutoa joka meni kauemmas ja kauemmas kunnes välillä kävi lähelläkin.  En uskaltanut mennä katsomaan, joten päätin hakea kotoa kirveen varalta että tapan sen "pedon" joka meidän Tuulia riepottelee... NOOOH, siinä ajassa neiti palasi takasin kieli pitkällä! Hui että mulla sydän pomppasi onnesta!! Ihanaa, ei sille mitään ollut sattunu!

Puhelin soi, Ari soitti, mikäs siellä hätänä... Kerroin tilanteen ja herra naurahti, Tuulihan oli ensimmäisellä ajolla   Tuumailin että olipa kamalaa ääntä, niin Ari tuumas et beaglen ääni on sellainen kun se pääsee ajolle.. Loppu hyvin kaikki hyvin!!

Tänään lähdin sitten Arille todistaan, kuinka hyvä 4,5 kk ikäinen beagle meillä onkaan... Taas meidän pellolle/koivikkoon..  neiti villeili ja juoksenteli.. mitään ei näkynyt eikä Tuuli lähtenyt kauaksikaan meistä... Kävimme naapurin pellon puolella, josta neiti päätti löytää hiiren ja riepotteli sitä sitten pitkin poikin, eikä luovuttanut sitä meille, vaan päätti syödä sen!! Takaisin metsän puolelle, meni hetki, Tuuli lähti edemmäs, Ari näki jänön istuvan lähellä Tuulia... Sitten jänö lähti, Tuuli perässä ja sama kiljunta alkoii, VOIII SITÄ HYMYN MÄÄRÄÄ MIKÄ LEVISI ARIN HUULILLE Tuulin toinen ajo, ja nyt se on todistettu.. kyllä neiti tietää, mikä on homman nimi!!! Pian 5 kk täyttävä tyttö suoritti elämänsä toisen ajon joka kesti noin 10 min. Kunnes palasi meidän luokse iloisena... kyllä palkittiin herkuilla ja lähdimme iloisena kotia kohti!!

Tämmöistä tänne tällä kertaa!!

KIITOS TUHANNESTI VESA JA MERJA TÄSTÄ IHANASTA TYTÖSTÄ !!!