tänään oli Pimun kans treenit illalla...ja olipas kyllä ihan mukavaa! Kyllä huomaa Pimusta jo et se tietää mikä on homman nimi ja mitä se pääsee tekemään... Nauttii kyllä kovasti

Eilen aamulla kun heräilin ennen viittä ja päästin koirat ulos ja menin sillä välin keitteleen kahvia et saavat käydä tarpeillaan.. Menin sit päästämään niitä sisälle ja ihme, kukaan ei ollut oven takana et pääseekö jo syömään ja jatkaan unia.. Sit huomasin et jahas, lunta on satanut! Niinpä ne kaikki juoksivat pitkin pihaa nokat maata vasten ja kummastelivat jälleen et mitäs se tää oli! Et näin se syksy on sit kunnolla vauhdissaan ja talvi tekee tulojaan.. Pakkasta on ollut jo joka yö ja nyt treenien jälkeen enää ei mittari näyttänytkään kuin +1 astetta! Eilen sit oli melekosta ajelua töihin kuuden aikoihin, piti kieli keskellä suuta ajaa ku auto liiraili koko ajan vaikka vauhtia nelostiellä pitelin siinä kuudessa kympissä.. Huh, mut hengissä perille pääsin. Tänään aamulla ei onneks lunta ollut vaikka pakkasen puolella pysyteltiin.. Pitää alkaa miettiin pian talvirenkaiden vaihtoa, kun mullakin on näitä aikasia aamuvuoroja niin koskaan ei tiedä kun herää et millanen keli on!

Mut nyt häätyy yrittää valmistautua nukkumis hommiin.. Eilen mulla venähti niin että yöunet jäi 4,5 tunnin mittasiksi, oli pikkasen haukotuksien pidättelyä tää työpäivä!