Kylläpäs on aika taas rientänyt.. Pennutkin ovat lentäneet pesästä ja kaikki saivat aivan ihanat kodit! <3 Taika tyttö meni Lestijärvelle sijoitukseen Sannalle, jossa hänen velipuolensa "Paavo" asustelee.. Ja Uuno meni sijoitukseen Juankoskelle Anun luo jossa hänen velipuoli "Mauno" asustelee :) Eilen vauvvat täyttivätkin jo 11-viikkoa, miten se aika meneekin näin nopskaan! 

Ensi viikon loppu puolella selviää, tuleeko meidän Nicolaksesta isä kennel Charmifarmiin <3 Pidetään peukkuja kovasti! Raukkaus ainakin kukoisti useamman päivän ;) Sinne siis pentukuumeesta potevat, ottakaan yhteyttä Mäntsälän suunnalle Kirsiin :) 

Näyttely suunnitelmia tälle kesään on kovastikin... Tarkoitus on nyt Nikkeä ja Brendaa käyttää.. Nikelle viimeksen sertin metästys ja Brendalle cacibien ja sertien metästystä ulkomailta sekä Suomesta heti heinäkuun jälkeen kun 2v tulee mittariin :) Loppu vuodesta / alku vuodesta olisi suunnitelmissa sitten astuttaa neiti..

Jos siis ensi vuoden puolella kotonasi olisi paikka pienelle nöffin alulle, otahan yhteyttä :) Näyttelyitä kiinostuneita koteja etsin myös.

Mukavaa kevättä kaikille meidän poppoolta! ☀️