Kylläpä aika rientää, tänään ihanat valko-mustat pallerot täyttävät jo kolme viikkoa! :)

Muutaman päöivän ovat jo syöneet kiinteää ruokaa maidon lisäksi ja hyvin näyttää maistuvan, ehkä osalle liiankin hyvin kun painot nousee sitä tahtia :D

Todella reippaita pentuja ja leikkisiä, nyt aamula näin ensimmäisen kerran tyttö1 ja tyttö 2 leikkivän vesikipolla ja molemmat vuoron perään tassuja läpsytteli siellä... Nooh, pienestä pitäen se on aloitettavakin :)

Luonne-eroja näkee jo, tyttö 6 on rauhallisuuden perikuva ja hän on aina niin tyytyväinen, kunnes taas ääripää, tyttö 1 on melko aktiivinen, äänekäs ja luonnetta ihan eri tavalla..  muut onkin hirmu tasaisia.

Omat suosikit sieltä on putkahtaneet vaikka toisena päivänä joku näyttääkin jo toiselta, mutta rakenteellisesti tykkään tyttö 1, vahva pää, kiva pitkähkö runko, vahvan oloinen luusto jne..

Kunnes taas tyttö 2 on enempi nöffimäisempi, lyhyempi runkoinen, vahva joka puolelta ja kiva näin muutenkin :)

Poika vaikuttaa ihan pojalta ja se on just sellainen kun hän on, tosi kivan näköinen, vaikkakin pään piirto olisi saanut olla vähän kapeampi, mutta eihän väri saa ratkaista koko hommaa, se on vain yksi osa koiraa :)

Tytöt 4 ja 5 on niin saman tyyppisiä, kivan rakenteisia, ja väritykseltään nättejä.. 5 tyttö suorastaan täydellinen rotumääritelmän mukaan ;)

Inmnolla odotan kun nämä veijarit tästä vielä kasvavat että miltä kukakin alkaa näyttämään ja luonteet tulevat enempi esille.. Jospa nuo ilmatkin lämpenisivät niin pääsisivät haisteleen ulkoilmaakin tuohon terassille :)

Mamma hoitaa hyvin, Impi on todella hyvä äiti, rauhallinen, huolehtiva (laskee päässään pennut) että kaikki on varmasti tallella, pesee/putsaa, eka kertalaiseksi täydelinen äippä <3

Laittelen kuvia lähipäivinä tänne, tässä kuva kuitenkin muutama päivä takaperin, miltä nää veijarit jo näyttää...

Niin ja yksi tyttö olisi vielä vapaana, etsin rakastavaa PERHEKOTIA, eikä olisi pahitteeksi jos olisi kiinostunut näyttelyistäkin ja/tai vepestä, mutta pääasia, että hyvä ja rakastava koti <3

Pennut%2019%20p%C3%A4iv%C3%A4n%20ik%C3%A