tännekin... Eilen tulin kotiin töistä illalla ja päästin koirat ulos ja ihmettelin ku Fanni ontui. Noh, sisälle tullessa aloin tutkimaan, mutten ensin löytänyt syytä! Sitten kun tutkin aikani, niin kappas, etujalan yksi kynsi oli halennut kahtia niin että verikynsi pilkisti Otsan rypistys Kipeähän se oli ja on edelleen, eikä antanut koskea siihen. Noh, annoin yhden rimadylin. Tänään ei ole niin ontunut ja juoksenteli pihalla täyttä päätä! Ainut että kynsi näyttää samalta, puolet kynnestä lerpattaa...ja toinen puoli on kunnolla paikoillaan! Huomiseksi sain puol kaks lekurille ajan, seurailen siihen asti sitä! Ei ole koskaan ennen tämmöistä tullut eteen, niin vaikee ite arvioida tilannetta..

Noh, tänään kaveruksilla on ollut pitkä päivä kotosalla kun lähdin aamulla töihin ja Ariki lähti jänismettille. Tulin vasta puol neljä kotiin, vastassa minua odotti karmea haju ja iso lähä ripulia eteisen matolla.. Sit oli servetit silputtu mut ei muuta!

Eikö koirat kartanolle tarhaan ja sisälle siivoamaan, ensin maton pesu Huuto, lattioiden pyyhkiminen ja imurointi koko huusholliin! Sit puin samantien lenkkivaatteet päälle ja otin Pimun messiin ja lähdin kiertämään tämän niskanperän lenkin, loppu matkalla poikkesimme kelkkareitille ja tulimme sitä kautta kotiin, tuntihan siinä meni ja veriki jo maistui itellä suussa ku ei ollut tullut syötyä vielä oikein mitään koko päivänä!

Sitten Fannin vuoro, pihalle otin sen ja tarkkailin sitä ontumista, mutta neiti tykitti alkuun niin että näytti, ettei mitään olisi ollutkaan, neidin kans kiersin vain peltojen lenkin. Molemmat laitoin koirien huoneeseen ja annoin naudan putkiluut, tuolla ne edelleen nautinnollisesti jyrsii niitä Hymy

Tämmöistä tänne nyt tällä kertaa.. Nyt levähdän kyllä loppu illan tekemättä mitään! Niin se on Ariki kerta maannu sohvalla siitä asti ku tuli mettiltä.. joten niin taidan itsekin tehdä! Hymy