vaikka flunssassa oltu stn..melkein koko ajan!! Muutama viikko sitten olin viikon kuumeessa! Ja NYT taas, ma-ti välisenä iltana/yönä nousi kova kuume, huiteli siinä 39 asteen molemmin puolin!! Kurkku ollut tosi kipee... ja tänään sit kävinki aamulla verikokeissa, epäilevät kilpirauhasen tulehdusta! Kuumetta ei enää oo, tai en ainakaan jaksa edes mitata!!! Olo on "ei ihan normaali" mutta silti jaksan kiekkua pystyssä ja tänään aamulla käytin tyttöjäki juoksemassa kun aurinko jälleen kivasti paistaa!

Mutta se mikä tässä suoraan sanottuna VI*UTTAA !!! Niin olen juuri TÄMÄN viikon TALVILOMALLA !!! Ja se meni nyt sit ihan päin helv... Heh, anteeks.. mut suunnitelman uusiksi...

No ei auta, kun saada itteni kuntoon ja toivoa että pysyn sitten terveenä!! Tänään saan tietää, aloitanko yli kk kortisooni kuurin!!

Lansujen erkkareihin pitäisi suunnistaa 8 päivä ensi kuuta, itse erkkari tapahtuma on 9 päivä!! Karbvattomia koiria taitaa minulla olla mukana, mutta.... sou me ei lähdetä sille "kilpailemaan" vaan moikkaamaan ja näkemään tuttuja !!! ja tietysti, samalla reissulla Lady rakas kotiutuu onkin jo kova ikävä tyttöä!! Mutta onneksi se on niiiiiiin reipas ja kaikki voivat siellä päässä hyvin, että ei syytä huoleen!

Tässäpä muutama kuva tän päiväseltä...