Joka alkoi tänään siivouksella... Aloitin aamun koko huushollin siivouksella!! Nyt on jälleen hetken puhdasta ja raikasta.. Huoh, hetken... kunnes tuttu ihana koiran "tuoksu" ja mutatassujen jäljet tulevat kodistamme esille!

Fanni voi jo paljon paljon paremmin. Kävelee kaikilla jaloilla ontumatta, mutta ravilla pientä ontumista näkyy  yhä! Ei auta toivoa kuin menisi levolla kokonaan ohi.. lepoa siis saaneen jatkua vielä pari viikkoa!

Ari on varhain lähtenyt hirvimettille.. Minä sitten päätin tuossa siivouksen jälkeen käyttää Tuulin metsällä.. Laitoin tutkan ja liivin paikoilleen ja eiku menoksi.. Noh, kappas, neidillä vissiin laiskotti.. eikä virtaa näyttänyt olevan! Seku haisteli siellä täällä rauhalliseen tahtiin.. Yhtäkkiä huomasin et mihin se jäi ja lähdin katsomaan.. No hyiii hemmetti.. siellähän se söi valtavaa linnun raatoa   Yök yök yök.. ihania nää "metsästyskoirat"... Päätin lähteä sit kotiin päin, kerta mikään muu ei kiinostanut kuin se lintu!

Sen jälkeen otinki Ladyn ja Pimun lenkki vuoroon.. käytiin juoksentelemassa pellolla ja nauttimassa auringon paisteesta! Fanni sai jäädä köllötteleen pihalle siksi aikaan...

Nyt pannari paisumassa uunissa ja sitä odotellessa.. Pannaria kera hillon & kermavaahdon! Nam

Tässä vielä eilen illalla otettu kuva kissoista..