Näin se aika rientää, pennut täyttävät keskiviikkona jo 5 viikkoa :)

Eilen muuttivat talon toiseen päähän, koirahuoneeseen, josta näkevät suoraan olohuoneeseen portin takaa ja pääsevät olemaan perheen muiden koirien kanssa nenätysten enemmän. Tykkäävät olla paljooon enempi tuolla koska lattia on laattaa, eli viilemäpi mitä edellisessä pentuhuoneessa.

Tosi reippaita lansun alkuja ovat, viihtyvät erityisen hyvin vesikipossa, jossa itse vesi pysyykin vain hetken verran kun tassuja täytyy uittaa siinä koko ajan :)) Leluja kantelevat paljon, joten näyttäisi siltä että ihan rodyn tyyppisiä kakaroita ovat ;)

Täällä on ollut hieman koirien erotteluja kun tytöt juoksee ja Retu on päästään sekasin, ei syö ja vikisee koko ajan Pimu mummon perään jolla on tärppipäivät, Tyynen ja Ladyn tärpit lähenee myös, joten poika saa jatkaa eritysoloa porttien takana :)

Impsku mamma tulee hyvin juttuu koko lauman kanssa, nyt asustelee Retun kans toisella puolen.. ja ulkoilee isojen tyttöjen kanssa! Näyttäis siltä että mammalla ei paljoa pennut enää kiinosta eikä imetyskään ole kivaa, joten pennut käyvät vain pari kertaa päivässä imasemassa :) Loppu viikkoa kohti siirryn kerran päivään, koska mamma lähtee sunnuntaina kotia! Niin täytyy totutella jo siihen ettei tissille pääse.

Uudella kennelliiton sijoitussopimuksella mamma koira onkin pentujen luovutukseen asti, mutta vanhalla sopimuksella 5 viikon jälkeen voi kotiutua, niinpä meillä nyt Impi lähtee kotio kun pennut ovat vajaa 6 viikkoa.

Laumamme muut koirat jatkavat pentujen opettelua ja ovat kyllä jo olleetkin niiden kanssa. Retu setä osaa olla toooosi nätisti, Lady vain haistelee ja tutkii vauvvoja ja niiden pyllyjä, Pimu on normi mummo, joka hoitaa tuttuun tapaan ja Tyyne on niin innoissaan uusista "leikkikavereista" et meinaa välillä tassutella niitä, joten sen kanssa täytyy olla varovainen!

Painot on kakaroilla reilut 4 kg ja kasvavat soppeliin tahtiin, syövät nappuloita 4 kertaa päivässä!

Kaikille on AIVAN ihanat kodit, ainut että tuon poitsun kohtalo on kodin suhteen hieman auki, jos sitä oikeaa sopivaa kotia ei löydy, saaneen jäädä meille ;) Mutta kyllä tässä pari kotiehdokasta olisi sellaista että joskos... niin.... :))

Kyllä ei oo tarvinut miettiä mitä tekee, kun projekteja on monenlaisia, töissä käydään molemmat, 11 koiraa hoidetaan, tonttia on aidattu yms.. häitä pitäisi vielä järkätä yms :D

Nooh, kuten olen sanonut, me levätään syksyllä ja varmaan etelän lämpö kutsuu meitä, häämatkalle <3 Vapaaehtoisia koiranhoitajia saa jo ilmoittautua ;) hehhh...

Nooh, mutta siis kaikki hyviin, päivittelen jälleen uusilla kuvilla lähipäivinä!