Ollut jo muutaman päivän! Huomasin, olisko ollut maanai vai tiistai-ilta, että neiti ontuu todella pahasti eikä meinannut päästä tarhasta illalla pois.. Kävimme aikaisemmin sinä päivänä lenkillä ja lenkiltä kotiin päin tullessa, huomasin jo ettei kävely ollt ihan puhdasta!

Noh, ontuminen meni todella pahaksi illan/yön mittaan, ettei Fanni pystynyt painoa varamaan YHTÄÄN oikealle etujalalle! PELKÄSIN JO PAHINTA!! Nukuin koko sen yön niin huonosti... työpäivä meni myös aika sumun keskellä, miettiessään mitä el.lääkäri sanoo!! Sain ajan varattua illaksi ja niinpä menimme käymään.. Ulla kopeloi neidin läpi, laitettiin kyljelleen makaamaan ja lähti jalkaa kokeileen varpaista ylös päin..

Oma veikkaus oli, että olkapäässä vika löytyi... ja niinhän se olikin, sieltä se kohta löytyi mikä Fannilla oli todella kipeä!!

Ulla sanoi, että neidin hauislihaksessa on jännetupintulehdus ja siinä vieressä lihaksessa myös... koska neiti aristi niitä kohtia! Noh, kortisoonipiikkiä sinne muutamiin kohtiin.. Vaikutusaika on noin 3 viikkoa. Jos Fanni ontuu yhtä sen jälkeen, menemme ja kuvaamme olkapään!

Nyt siis tytteli on ollut jo muutaman päivän levolla.. ja lepo jatkuu sen muutaman viikon ainakin! Paljon on nukkunutkin ja onneksi pääsee itse jo tarpeilleen ja varaa jalalle painoa.. Nimittäin silloin pahimpana yönä/aamuna jouduin kantamaan sen ulos eikä tarpeitaan pystynyt suorittaan kolmella jalalla, aika rankkaa on katsoa tuollaista koiraa, joka ei pääse liikkumaan!

Onneksi nyt kaikki hyvin, eikä tällä kertaa sen vakavampaa! Päivä kerrallaan ja toivotaan että menee ohi yhdellä kortisoonipiikillä!!

Eli tämmöistä tänne tällä kertaa... Nyt taidan lähteä noiden vauhtihirmujen, Pimun & Ladyn kans lenkille, virtaa päästelemään...