Tsaude pitkästä aikaan :)

Kesä on ollut muka niin kiireinen että ei ole ehtinyt tännekään tulla raapusteleen kuulumisia.

Täällä on koko kesä kyllä touhuiltu, taloa maalattu, tehty valokatetta, käyty näyttelyissä ja sen sellaista.. Miika on ollut mahdottoman reipas reissulainenkin...mökilläkin pariinkin otteeseen käyty ja koirat ovat päässeet nauttimaan vähän muuallakin kuin kotona :)

Tyyne on käynyt tälle kesään neljässä näyttelyissä ja jokaisesta on tullut ERI ja kahdella kerralla SA:t sekä PN3 va-serti sekä eilen upeasti PN1 ja VSP <3 Ai että mä ooon ylpeee neidistä!!!

Masa on päässyt myös ja on saanut mukavia arvosteluja, pari kertaa KP jäänyt antamatta, mm. eilen, koska jalat sojottivat ulos päin.. no joo.. jätkähän on pelkkää jalkaa ja ne sojottaa ja menee minne sattuu mut asettelemallakin kyllä suoraks saa, eli ei ne oikeasti ole kierot :D Matthias tarvitsee aikaa, se on sen verta iso äijjä, että ei ihan heti valmis ole :)

Nyt ei oo reissuja suunnitelmissa... vasta kuin tod.näk joulukuussa messariin.. Pimu pääsee vetskuihin ja Matthias junnuihin...joten toivotaan et molemmat on siinä kunnossa, että voitais se reissu suunnitellakin :)

Janilla loppuu loma tänään...eli aamulla sorvin ääreen takaisin.. sniif.. olihan se niiin mukavaa kun iskäkin on kotona kk :)

Noh, laittelempa kuvia tähän loppuun... eilisistä näyttelyistäkin.. Kuvat siellä on ottanut Jenni Pasanen

Tässä Siikajoen näyttelyn jälkeen

Masa

Kopio%203.8.14%20siikajoki%20RN%20020-no

Tyyne

Kopio%203.8.14%20siikajoki%20RN%20047-no

Eilen otettuja..

Masa

IMG_7818-normal.jpg

Sitten Tyyneä..

IMG_7839-normal.jpg

IMG_7844-normal.jpg

IMG_7878-normal.jpg

IMG_7890-normal.jpg

IMG_7886-normal.jpg

Metsä lenkiltä..

elokuu14%20002-normal.jpg