Tänään tulee mittariin pennuilla se kaksi viikkoa, aika menee todella nopeaa ja uskon että seuraavatkin viikot vierähtävät yhtä nopeaa eteen päin..

Aamu punnituksella isoimmat painoivat jo 2000g, että hyvän kokoista sakkia tää on :)

Ensimmäisillä aukesi silmät 10 pv ikäisinä, mutta lopuillakin aukesi heti perään. Nyt ne on tollasia hoipertelevia, neljällä jalalla menijöitä, oikeita nappisimmuja! Vielä viikko eteen päin, saavat alkaa maistelemaan jo vähän jauhelihaa, pienet pallot suuhun että mahat alkaa tottumaan ennen oikean ruuan syöntiä..

Ensi viikolla olisi Ladynki kans Rovaniemen juhannusnäyttelyt, nyt mennään sään mukaan, koska ei oo niin välttis päästä kun neiti valioitui vihdoin viime v-loppuna Kemin näyttelyissä <3

Tähän loppuun mainitsen vielä  tästä vuodesta, meillä on melkoinen kiire päällä ollut koko vuoden ja tämä "perhe" asettuu syksyllä ja talven ottaa rennosti..

Ensin rakennus hommat, muutto talvella, kevät koitti, alkoi pihahommat yms.. Nyt meillä on nämä iiiihanat vaavit täällä <3 Ja häät olisi tulossa elokuun alussa, niitä tässä työn ja arjen ohella yrittää järkkäillä, mutta onneksi minulla on iiiihanat kaasot, joista on suuuuri apu kaikessa!!! Hääpuku onneksi hankittu, hääpaikka, kirkko, kutsukortit melkein valmiit jne.. että kyllä se siittä pikku hiljaa! Päätimme, että ei oteta ressiä vaan mennään päivä kerrallaan :)

Täällä siis kaikin puolin kaikki hyvin, kesälomaa odotellaan kun eilen jouduin palaamaan oikeisiin töihin, mutta onneksi meillä on Janin kanssa nyt vähän erit vuorot, niin puppelitki pärjää täällä muutaman tunnin, kun toinen jo tulee töistä!

Mutta juu, minäpäs taas kirjoittelen tänne kuulumisia kun ehdin ja muistan ;)