Eilen kotiutui meidän uusi perheenjäsen joka on kyllä maailman suloisin beagle vauvva Ari ja Tuuli olivat kotona ennen puolta yötä ja pitihän se itsekin valvoa ja lähteä aamulla töihin silmät ristissä!

Neidin virallinen nimi on Astalan Tuuli ja niinpä siitä Tuuli sitten tulikin.. nimi kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.. esim. tuuliviiri joka kerkiää joka paikkaan!

Kertakaikkiaan rohkea ja ILOINEN pentu!

Suur kiitos Vesalle ja Merjalle tästä ihanuudesta joka tuntui kotiutuvan heti...

Isot tytöt alkuun ihmetteli että mikä on tuo niiiiin pieni olento joka väliin juoksee tuhatta ja sataa... väliin itkee, jos jää portin toiselle puolen jne..

Eilen Pimu pääsi Tuulin luo ja niiin nätisti niin kuin aina ennekin, Pimu laittoi maate ja teki tuttavuutta.. Noh, pikku neitihän oli heti karvoissa kiinni ja nuoli Pimun naamaa.. Tänään on sit Lady ollut hetken ja todella hienosti noin nuorelta huntalo nöffiltä! Kait se ymmärtää, että toinen on vasta vauvva! Istuu ja nuuskii Tuulia ja antaa toisen hyppiä naamaa vasten jne..

Fannia taas ei tunnu kiinostavan, kävi haistelemassa ja se oli siinä! Varmaan mielessään ajattelee: voiiii luoja, taas tollanen kakara talossa

Lisää tarinoin kunhan aikaa tässä vähän vierähtää... nyt siis pari kuvaa, mitä ehdin tästä "tuuliviiristä" ottaa...