rauhallisesti.. Perinteisesti uuteen vuoteen kuului, syöminen, saunominen, tinojen valaminen ja rakettien ampuminen mukavassa seurassa!

Toivonkin kaikille oikein hyvää tätä vuotta jan ainahan sitä parempaa kuin edellisenä! Itsekin toivon että meille syntyisi keväällä pikku nöffistejä   Terveitä, kauniita ja hyvänluonteisia tyttöjä sekä poikia!

Pentuvarauksia en vielä tässä vaiheessa ota vastaan, mutta toki soittaa ja s.postia saa laitella kiinostuneet!! Katsotaan sitten ultran jälkeen enempi

Hyvä ja rakastava sijoituskoti mahdolliselle narttupennulle on vielä hakusessa.. Ei haittaa vaikka asuu vähän kauempaakin meitä, mutta toivon aktiivista yhteydenpitoa puolin ja toisin.. Sijoitussopimus tulee kennelliiton kaavakkeella. Kerron mielelläni lisää!

Kajaanin näyttely lähenee, hieman jänskättää kun ilmoittautuneitakin oli 30 kpl, tosi hyvä määrä. Noh, se ei sinänsä jännitä vaan se että mitä se neiti taas tuumailee kun ei nykyisin viihdy kauheassa hälinässä ja väenpaljoudessa.. Johtuu varmasti ihan minustakin kun maallam asustaessa ei paljoa tullut käytyä missään.. Toisin kuin Pimu ja Fanni tottuivat nuorena. Ladyllahan se viiminen serti puuttuisi, mutta en ressaa sen saamisessa kun joskus se kyllä sieltä tulee.

Lunta on tullut täällä paljon.. mukavaa sinänsä että pääsemme kelkkaileen.. Lauanataina kävimme Janin ja ystäviemme Jessican ja Vessun kans ajelemassa vähän..ja katsomassa Mäntyvaarassa kisoja.. Olipas vaan mukavaa päästä piiiiiiitkästä aikaan vähän ajeleen

Kirjoittelempas taas tässä kuulumisia...palaamme asiaan!