Piti alkaa kirjoittelee tännekin kuulumisia ja Matthiaksen kotiutumisesta kertomaan :)

Siis poika on kotiutunut todella hyvin, aivan kuin se olisi aina ollut meidän laumassa!

En tiiä uskaltaako sanoa mutta äärettömän helppo ja mukava luonteinen pentu, siis oikeastikin helppo vauvva!! Saa nähdä kauanko tätä jatkuu ;)

Eilen Matthias täytti 13-viikkoa ja kävimme ottamassa rokotuksen ja samalla el.lääkäri tutki pojan kauttaaltaan ja kaik oli hyvin :) Painoakin tälle pojalle oli kertynyt jo 16,7 kg, ettei ihan mikään minimies olekaan..

Täällä alkoi tytöilläkin juoksukierre.. Tyyne aloitti ja Pimu juoksee myös.. Ladyn takamusta pitää vielä "kaivella" et jokos neiti juoksee..

Eli näillä näkyvin seukki juoksu olis kesäkuun paikkeilla ja tuolloin astutetaan Tyyne tai jos näyttää että elämän tilanne on sellainen ettei vielä siittä niin sit jätetään vielä nekin väliin.

Mulla on laskettuaika itellä touko-kesäkuun vaihde, joten kaikki on hyvin pitkälti siittä kiinni miten meidän vauvva syntyy ja kuinka arki lähtee pyörimää, koska pentujen hoito jää aika pitkälti sitten Janin käsiin ;) Uroksen tosiaan paljastan HETI kunhan saamme kaikkeen varmistukset!

Ensi kuussa olisi Kemijärvellä ryhmänäyttelyt, sinne olisi tarkoitus Tyynen kans mennä.. Ilmoitin myös sijoitustyttö Sinnankin sinne.. huii, lansulapsetkin siirtyy jo junnuluokkaan :))

Jeps, mutta siis täällä valtakunnassa menee vallan mainiosti.. Matthias kasvaa kovaa vauhtia ja menee niin hienosti isojen seassa! <3 Laitan tähän loppuun kuvia pojasta mitä on tullut otettua..

matthias%2012-13-viikkoa%20001-normal.jp

poitsu-normal.jpg

Kopio%20matthias%2012%20viikkoa%20012-no

matthias%2012-13-viikkoa%20003-normal.jp